Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE GRADONAČELNIKU
Povratak na članak

Juričan objavio transkripte iz Bandićevih afera: 'Da vas utješim Plenkoviću, nije ih vidio ni Škoro'

"Nenad Cvitković: Samo žal mi je što se prije toga nisam nakral više. Ljutić:  E je*iga. Stigneš, stigneš. Polako."

Komentari 14

DU
Deleted user
09:31 03.06.2020.

Tako se voli domovina! Mi volimo Hrvatsku i zato ju volimo pljačkati, a vi koji mrzite Hrvatsku ne pljačkate ju zato jer ju ne volite! Veličinom pljačke iskazuje se veličina ljubavi prema slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj! Idemo dalje pljačkati! Vjerodostojnoo vas pljačkamo od 1990! HDZ zna pljačkati! Svi koji su protiv pljačke su komunjare, četnici, srbi, slovenci, jugosrbo, jugoslovenci, jugohrvati, jugokomunisti, jugokomunističkihrvati, jugokomunističkičetnici, jugkokomunističkislovenci i svi oni koji mrze sve hrvatsko!

VL
MA
markec555555
09:23 03.06.2020.

bravo juričan

VL
Avatar comparator
comparator
10:15 03.06.2020.

Ako jraduckaš onda si lopov i nepouzdan i niškorusti,a ako si rođo i imaš korjene ili bar gene onda si sposoban za velike poduhvate jer je to poduzetništvo ,a nikako kriminal ili nedaj Bože privredni i politički kriminal. Ma ne , to je samo retorika koja se podrazumijeva u komunikaciji između dvaju poslovnih partnera i formalnost koja se rješava pravima gradonačelnika i koje se podrazumijevaju ako je zakon prekompliciran pa ga treba prefolmulirati u prirodni jezik razumljiv i u žargonu prilagođen škvadri s Knežije i krša i masline .

VL
Avatar southman
southman
09:24 03.06.2020.

Iiiii što bi Plenki trebao napraviti. Isključiti Bandinja iz stranke MB 365 ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.