Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Juričan ima formulu za privlačenje birača koji okreću leđa prežvakanom Pernaru

Dobar rezultat Darija Juričana na predstojećim predsjedničkim izborima bio bi vrhunski dobra kampanja za dokumentarni film koji paralelno snima, ali i dokaz da u Hrvatskoj ipak postoje glasači koji su, kao i Juričan, svjesni nužnosti totalnog resetiranja hrvatske politike i društva

Komentari 6

Avatar MK
MK
16:11 16.12.2019.

...a Tito trešnjevačkoj pionirki nije prežvakan.

VL
BR
bruno877
15:51 16.12.2019.

Glupavi ridikul. O čemu priča RŠ?

VL
OP
opapara
15:40 16.12.2019.

ne bi rekao da je to isto bazen glasova

VL
BA
bakulušić
11:33 18.12.2019.

Hrvatska je dostigla vrhunac gluposti, iskreno se nadam. Od jedanaest predsjedničkih kandidata, osam bi ih "resetiralo" Hrvatsku,pravilo srpsku Hrvatsku i vratilo "samoupravljanje". Samo zato jer je njima za vrijeme Tita i Jugoslavije bilo "mnogo lepo i mnogo dobro". Tragična je činjenica da je takvih u Hrvatskoj još jako puno a ovih osmero su njihovi glasnici. Zaboravljaju patnje i stradanja Hrvatske i Hrvata, zaboravljaju ratove, mrtve, nestale, zaboravljaju sve što nema veze sa njihovom guzicom. Samo je ona bitna. Nadam se da će im Hrvatska i Hrvati na izborima pokazati što misle o njihovu "resetiranju" države Hrvatske.

VL
IS
Istinoljubivi
16:38 16.12.2019.

Čovjek radi odličan PR. Javnost je saznala za njega, do nedavno je bio anonimac. Sad ako netko i ne zna tko je Juričan, znat će da je to onaj koji je htio biti Bandić. I to mu je odakočna daska koju može jako dobro iskoristiti.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:51 17.12.2019.

Juričan je zanimljiv i zabavan. Ali nisam siguran da li je svjestan da je dio skupine koja trga glasove Milanoviću a koji će mu možda usfaliti prilikom ulaska u drugi krug. I da u drugom krugu imamo dvoje kandidata s doslovce istom ekipom savjetnika oko sebe. I to bi moglo presuditi. Da, Milanovićevo kasno ustajanje za koje je sam kriv će također utjecati. Ali izbori nisu zabava. Sada Milanović neka ode na Kamenita vrata i zapali svijeću za Kolakušića i Đapića da otmu dio glasova kako bi nadoknadio gubitke od gospođe Orešković koja je pala na glavu u politiku a za koju sam mislio da je lijepa i pametna žena. Politički i nije pametna osim ako je Slaven Letica nije nagovorio da tako radi. Ako je to tako, čestitam gospodinu Letici, uspio je, ona stvarno to radi. Pri tom padu je oštetila i glavu i neće više ništa predstavljati u politici. Šteta te žene, uspjela mi je podvaliti, a možda me i izgled zavarao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.