Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put u Svemir
Povratak na članak

Jurica Barać, prvi Osječanin koji će "probiti" atmosferu!

Let izvan atmosfere trajat će 15-ak minuta, a adrenalin mi već sada raste

Komentari 3

ME
Metalhead
17:05 21.02.2011.

Cestitam, bas mi je drago i ja sam glasovao za video, koji je odlican, ali nisam ni sanjao da ce nesto osvojiti, svaka cast Jurica! Usput naslov je malo pretenciozan, dozivjeti ce nultu gravitaciju, ali nece biti van Zemljine atmosfere: koliko znam takvi letovi jesu u visim slojevima stratosfere, pa krenu ponirati i dobije se umjetna nulta gravitacija, sto je svakako uzbudljiv dozivljaj i velika pustolovina. Cestitke jos jednom!

VL
Avatar commentator
commentator
21:22 21.02.2011.

Moram priznat da me vl. navuk\'o na članak tim lažnim naslovom. Jer da idu \"probijati\" atmosferu, kako članak uporno tvrdi, onda bi gore imali beztežinsko stanje, i nebi bilo potrebe za naglim poniranjem, ma text je sav kontradiktoran. A kad sam već tu, čestitam mladom osječaninu, nek se drži, možda jednom ode i u svemir.

VL
ME
mery7
14:06 22.02.2011.

Čestitke Jurici! Sretan put želi ti obitelj Curić Martina!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.