Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

“Junačenje” kakvo ratnom heroju nije trebalo

Atmosfera hrvatsko-srpskih odnosa osobito u Vukovaru, ali i na državnoj razini, pogoduje neprocesuiranju zločina. Potrebno je puno razboritosti, razgovora, tolerancije i ljudskosti

Komentari 8

OO
onako_ovlaš
18:16 16.10.2018.

kad nitko ne želi pisati isprazne komentare e onda je tu marinko,on diskontinuira i samu državu kao pravni pojam:što ima ovaj s time kad nije tada bio,što ima ovaj s time kad je sada tu a nije bio onda,isprazno fraziranje,valjdada kao stav redakcije

VL
Avatar tnin
tnin
20:46 16.10.2018.

Novinar Marinko Jurasič piše po srpski "protest", umjesto na hrvatskom PROSVJED. Odmah je po jeziku jasno da članak nije prohrvatski pa ga ne treba ni čitati.

VL
DO
domxerex
02:26 17.10.2018.

Čitajući ovaj tekst došao sam u napast pitati SDPJ kada će primiti Plenkovića i dati mu drugarsku iskaznicu. Ovo je primjer kako napisati ljevičarski pogled na demonstracije i istovremeno uvući se plenkoviću tamo gdje sunce ne sija. Moram priznati da je bilo iznimno teško ali autor je uspio. Možda je pomagao i iskusniji urednik!?

VL
BA
bakulušić
00:09 17.10.2018.

Ovo me asocira na hašku priču kako u vrijeme sukoba Srbija nije postojala a kad je trebalo suditi, više nije bilo Jugoslavije. Dakle, nemaju koga tužiti i suditi. Ostao im je jedino Praljak i hrvatski generali.

VL
DU
Deleted user
10:14 17.10.2018.

Protest nije zakasnio jer je Penava tek nedavno gradonačelnik. Morao je vidjeti u kojoj mjeri su zločini procesuirani i čuti ljude svoga grada. Kad je vidio da je stanje loše organizirao je prosvjed. Kaj je to toliko teško shvatiti??? Ovakva piskarala politiziraju prosvjed kad postavljaju nebulozna pitanja kada su stvari više nego jasne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.