Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga dijaliziranih pacijenata Rebro optužuje bivšeg pročelnika zavoda za korupciju
Povratak na članak

Jozo Lončar: Prof. Kes i ravnatelj Rebra Željko Reiner korumpirani su

Na dijalizi je dolaskom prof. Kesa na mjesto pročelnika Zavoda za dijalizu počela okupacija - rekao je jučer na konferenciji za tisak Jozo Lončar, predsjednik Udruge dijaliziranih Rebro.

Komentari 4

OB
-obrisani-
01:12 14.10.2009.

ma dobro jutro apsolutno sve je u Hrvatskoj degradirano ! a što smo očekivali,kad je postavljeno na krivim nogama ono što je valjalo,sve je rastjerano.postavljeno je podobno recite mi,možda ne znam-da li je ijedan totalitaristički ili populistički sustav preživio?

VL
Avatar Jorge
Jorge
14:16 14.10.2009.

Kako ovo pišete? Koji je ovo vrag uša u novinare? Prof. Kes i ravnatelj Rebra Željko Reiner korumpirani SU ..... Valjda treba;Prof. Kes i ravnatelj Rebra Željko Reiner SU korumpirani.

VL
PI
Pippo9
15:43 14.10.2009.

Na meni je da vidim jesu li ljudi stručno liječeni u Kliničkom bolničkom centru Rebro i na dijalizi. Ovih dana počinjemo i sveobuhvatnu akciju stručne kontrole liječenja pacijenata - rekao je Milinović novinarima.

VL
SA
Savjest
10:18 14.10.2009.

Kako ne, totalitaristički i populistički sustavi prevladavaju u svijetu, posebno u Aziji, Africi i Latinskoj Americi. Liberalna demokracija vlada samo u zemljama u kojima je buržoazija na vlast došla revolucijom i bila dovoljno jaka da uvede i održi kapitalizam. Upravo zbog toga nema ni pravog kapitalizma ni liberalne demokracije u zemljama u kojima nije bilo buržoaske revolucije, već je \"demokracija\" uvedena odozgo kao što je bilo u gotovo cijeloj Austro-Ugarskoj, osim u Beču gdje je revolucija skršena uz pomoć ruske vojske, (zapravo u Austriji u širem smislu, jer je Austro-Ugarska formirana 1867.) Zbog toga ni u Hrvatskoj, a da o cijelom Balkanu ni ne govorimo, nikako ne uspijeva pravi kapitalizam i pravna država, a posebno se neuspjeh nametanja demokracije silom, pa i ratom, vidi u Afganistanu, Iraku i Bosni i Hercegovini. Ustvari liberalna demokracija zahtijeva supostojanje totalitalizma koji održava te zemlje na razini siromaštva. Takva se podjela danas vidi i unutar jedne zemlje: Kine u kojoj koegzistiraju liberalna demokracija i komunizam što, bar zasada funkcionira fantastično, jer su bogati kapitalisti došli na svoje eksploatacijom siromašne kineske radne snage koju u \"zadovoljstvu\" održava strogi komunistički režim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.