Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ BUDIMIR

Jovanović odgovorio Galiću: Ravnatelj ne može imati ni jednu mrlju

Željko Jovanović
Grgur Žučko/PIXSELL
28.12.2013.
u 14:24

Ministar se oglasio na svome Facebook-profilu

Ubrzo poslije istupa čelnika HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije kao i otvorenog pisma župana Bože Galića, u kojem se odluka ministra Željka Jovanovića u svezi Marije Budimir naziva političkom, nekorektnom i nehumanom, i sam ministar se oglasio na svome Facebook-profilu.

- Odluka o neprihvaćanju prijedloga Školskog odbora Osnovne škole Siniše Glavaševića iz Vukovara, koji je predložio Mariju Budimir na mjesto ravnateljice škole nema veze s politikom nego s moralom i principom. Niti jedna ravnateljica ili ravnatelj koji bude razriješen zbog nezakonitog izbora ili drugih nezakonitosti u svom radu neće nikada dobiti moju suglasnost za ponovni izbor na ravnateljsko mjesto u Rijeci, Zagrebu, Splitu, Vukovaru ili bilo kojem drugom gradu. To je jedina istina i u ovom slučaju! Ravnatelj ne može imati ni jednu mrlju u svom životopisu! A što se tiče moje informiranosti o školstvu u Vašoj županiji ono je jako dobro, jer nijedan ministar prije mene nije toliko često bio u Vukovaru i rješavao probleme vukovarskih osnovnih i srednjih škola. To Vi možda ne znate, ali znaju Vaš zamjenik i saborski zastupnici iz Vukovara koje sam sretao i s kojima sam razgovarao i zajednički rješavao probleme u cilju osiguravanja što je moguće boljih uvjeta u vukovarskim školama. Tako ću nastaviti i dalje, a Vama prepuštam politiziranje, demagogiju i nekorektnost, poručio je Jovanović županu Galiću.

>> Marija Budimir razrješena sa mjesta dužnosti ravnateljice škole

Komentara 66

A9
AAA-999
14:35 28.12.2013.

Zato ministar može biti napravljen od mrlja.

QQ
qqriqrac
14:37 28.12.2013.

Vjerujem da će ovaj neokomunistički teror vrlo brzo prestati!

GU
gummybear
14:39 28.12.2013.

Zato ministar može imati nebrojeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije