Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Josipovićev poučak za sultanove rolexe

Predsjednik države nije nas informirao, ali hvala mu što je na svom primjeru pokazao kako borba za prava pacijenata ima smisla i kad se to čini nemogućim

Komentari 10

ZB
zbuniceva
13:24 25.02.2014.

Mene više fascinira lakoća s kojom je inače totalno rigidan birokratski hrvatski sustav prešao preko pravno nepremostive činjenice da gosp dr Ninković nema koliko je moguće pretpostaviti nijednu potrebnu profesionalnu dozvolu za rad u Hrvatskoj. Znamo mi svi dobro daro da je doktor vrhunski stručnjak s svim potrebnim papirima u Njemačkoj ali u tehničkoj struci si strane papire iz najjačih svjetskih tehničkih zemalja možete objesiti mačku na rep. Dok ne sakupite sve HR papire nema šanse projektirati badava svojem prijatelju obiteljsku kuću, kazne su astronomske i nemoguće je. Još manje je moguće da moj prijatelj Haso dojde meni pomoći betonirati deku badava, zgazili bi me državni inspektori i kazne. Ovo je Ustavno pitanje a ne pitanje sukoba interesa zakaj Josipovićevi prijatelji njemu smiju badava raditi profesionalne usluge a običnom Štefeku nesmiju pod prijetnjom kazni.

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:04 25.02.2014.

Kako Josipović uopće ima obraza da se pojavljuje u javnosti nakon svega što radi njegova SDP vlada? Na njegovom mjestu bih odmah podnio ostavku.

VL
Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
12:41 25.02.2014.

a zašto su stare fotke? ...da se ne bi vidjelo da je taj čoveniiii doktor plastičar....baš i nije neki doktor kod ozbiljnijih proučavatelja medicine....obavio izrazito loš posao....sad je josipović škiljo ali na drugo oko !

VL
DU
Deleted user
14:46 25.02.2014.

Sjajan komentar!!!

VL
MA
matija3
18:17 25.02.2014.

Haha vođa je vođa tako je i u sjevernoj koreji pogledajte samo režimske medije kako propast i lopovluk prestavljaju kao trud vlade

VL
Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
13:15 25.02.2014.

kaj nije i onaj doktor medicine...jovanović...sredio implatate odmah po dolasku u ministarstvo doktor sa trulim zubima...se morao na trošak Hrvata sredit bele zube

VL
DI
Dingač
13:49 25.02.2014.

da je samo ova prijevara ... ovi na vlasti nas skroz opljačkaše ... ali nije kriv drug josipović ... krivi su hrvati jer su ga izabrali za predsjednika ... krivi su svi koji su mislili da će skh pomogi narodu .. . idioti su povjerovali starim lopovima i sad ih se možemo osloboditi samo batinama ... nikakav štrajk za stare okaljane komuniste nema efekta. batinom će oni otići s vlasti.

VL
HZ
hrvati-za-dom-spremni
21:19 25.02.2014.

kakav je to presjednik svi gradana Hrvatske kad on nema povjerenja ni u doktore u Hrvatskoj kako mi da se onda prepustimo na njekakve operacije sta taj presjednik smatra nase doktore dasu veternari daj nam to malo objasnite vi koji daj nam to malo objasnite vi koji stitite te doticne visoke pozicionirane iz komunjarski udbaski cetnicki udruga

VL
Avatar gladnijura
gladnijura
12:37 25.02.2014.

A i Franjo je bio o svom trošku u Americi! Koji dvolični članak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.