Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Josipovića će do prisege čuvati Mesićevi tjelesni čuvari

ivo josipović
Matija Habljak/PIXSELL
19.01.2010.
u 15:39

Odlučeno je da će Josipovića u prijelaznom razdoblju do inauguracije štititi dio osoba iz osiguranja aktualnog predsjednika Stjepana Mesića.

Do inauguracije novoizabranog predsjednika Ivu Josipovića osiguravat će dio tjelesnih čuvara još aktualnog predsjednika Stjepana Mesića. Nakon Josipovićeve prisege novi predsjednik imat će cjelokupnu zaštitu, a režim štićenja šefa države proširit će se i na članove njegove obitelji.

Ovo prijelazno rješenje dogovoreno je u ponedjeljak na sastanku čelnih ljudi stožera Ive Josipovića te ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka i šefa Uprave za osiguranje Davora Blaževića Tigra.

Riječ je o kompromisu između Josipovićeve želje da ga osigurava čuvar pokojnog premijera Ivice Račana i MUP-ova odbijanja. Josipović je izrazio želju da ima skromnije i diskretnije osiguranje od Mesića.

Komentara 20

DU
Deleted user
16:27 19.01.2010.

Koliko vidim buduci predsjednik ne vjeruje u policiju, dobra poruka pucanstvu, on cak ima svoj izbor, vjerojatno moraju biti djeca ili unuci partizana, ostali njemu nisu po volji, a kune se u neke nove vjetrove, on ce ovo, on ce ono, a jos nije ni imenovan, svaki dan s njim po pet-sest clanaka, na naskovnicama, po tv, on ce privesti ove sto su jamili, a da pocme od svog oca i njegovih pajdasa sto su uselili u zidovske stanove,a one koje nije sredila NDH sredili sami na racun NDH.

BT
bili-tartuf
17:35 19.01.2010.

ma ono cá san vec´napisa,...Haskom-Josipovicú dati jednoga Lickoga-Milicajca na lancu, sa pedigrejem...i taj cé gristi sve oko sebe !!..-:))

MA
marko53
20:17 19.01.2010.

Zašto osiguranje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije