Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština HSU-a
Povratak na članak

Josipović: Sigurnu starost moraju imati oni koji su životni vijek utkali za sve nas

- Društvo koje nema osjećaj pravednosti nije dobro za ljude - rekao je Josipović.

Komentari 8

LU
lukabulic
14:41 29.10.2014.

ivo da si znao da će pobijediti nebi pisao optužnice protiv branitelja ili bi jer nemoguće je da pobijede moćnu silu jna-sad si ispričana priča u toj temi priskoči di god je moguće branitelje pisanje optužnica dezerterstvo itd

VL
LU
lukabulic
14:58 29.10.2014.

presjedniče molimo vas nemojte vidili smo vašu ljubav prema braniteljima kad je časni sudac meron oslobodio generale -samo što niste dobili moždani udar molim vas ne vrijeđajte braniteljsku inteligenciju .jer pobijediti jugoslavensku vojnu silu treću u europi jest inteligencija-

VL
NO
Norway
17:07 29.10.2014.

Osigurat cete "sigurnu starost" bez Imunoloskog Zavoda? Znaju li Josipovic i Milanovic da je pitanje IZ od sigurnosnog znacenja za zemlju?

VL
NO
Norway
16:50 29.10.2014.

Nasa duznost je zastititi sve one koji su zivote dali za slobodnu Hrvatsku, a ne da ih izjednacavate s onima koji su je palili,pljackali i unistavali.Temelje Hrvatske nam necete mijenjati!

VL
HE
hellen3353
16:42 29.10.2014.

Predsjedniče , Vojna Odora ako se nosi po ulicama, a mir je u Drzavi, poziva na nemir i nasilje. To nose Teroristi, ako nije rat. Gdje je Ministar Obrane, da priupita te vojnike na prosvjedu Branitelja za dozvolu nosenja!? AA i civilna policija da dovede vojnu. Jel vlada civilna vlada u Hr ili Vojna, recite mi , ostali svijet zanima. Ili vlada vojni ili civilni zakon!

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:05 29.10.2014.

Dostojanstveno, bez parola, raspela, ratnih odora, prijetnji, unosenja u lice, vike, galame,......a nesto su i stariji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.