Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborni poraz
Povratak na članak

Josipović siguran samo u to da je pred njim mirniji period

Nakon Pantovčaka - Teško da će odustati od projekta izmjene Ustava, a još se ne izjašnjava vraća li se na Pravni fakultet i hoće li se odmarati od politike ili se vratiti u SDP

Komentari 9

Avatar HLEBINAC
HLEBINAC
12:54 13.01.2015.

Sva je sreća po njega da će mu se ispuniti želja koja datira još iz njegovog djetinjstva a to je da konačno sada može raditi kao teta u vrtiću....

VL
DD
ddh
13:02 13.01.2015.

Vec drug dan za redom kukaju komunisti po svim medijima (njih 95% od svih medija u Hrvatskoj) o tome sto ce biti sa Josipovicem, sto ce raditi, zasto je izgubio it.d. A kaj se uopce nekaj strasnoga dogodilo? Predsjednik komunista, ateista i Srba u Hrvatskoj (Predsjednik svih gradjana nije nikada niti bio) je izgubio izbore. i koga bi to trebalo interesirati sto ce taj komunisticki aparatcik u buducnosti raditi. Nek dela kaj hoce. Za vecinu je dovoljno da odlazi jedna figura koja je nas domoljubne Hrvate nazivala ustaskim gujama ili fasistima, figura koja je povela i vodila rat protiv branitelja i Katolicke crkve, figura koje je ljubila cetnickog vojvodu i koja je sijala i posijala totalni razdor u hrvatskom drustvu. A dobil je i previse glasova. Da nisu Medjumurci i Zagorci gölasali za njega, jer po njihovom "kaj bu baba vodila drzavu", razlika prema gdji Kolindi bila bi jos veca. Bio je poklopac svih lonaca u Hrvatskoj, komentirao je sve od fritica ili fileka do americke vanjske politike. Mjesao se u sve i svasta, da bi na kraju izjavljivao kako nije mogao puno raditi, jer nije imao ovlasti. Monopolizirao je medije i pretvorio ih je u propagandnu masineriju njegove crvene Hrvatske i narod mu je rekao "DOSTA". Do kraja njegovom mandata bilo ga je cetiri godine i 364 dana previse. Nek slavi "lijepu kapu partizanku" i zlocinca Tita, jer to je jedino sto je raditi znao.

VL
DU
Deleted user
12:20 13.01.2015.

Ima suprugu i kćer - ali će biti doma zvocinga i to na kvadrat, sve mi ga je žao...

VL
LI
livoguza2
13:57 13.01.2015.

Govoreći objektivno, ovomu antihrvatskom militantu nije mjesto ni u politici ni na fakultetu. Bilo bi dobro da položi odvjetnički ispit i uključi se u obranu udbaša Perkovića i Mustača u Munchenu. Treba ga lustrirati od rada s mladim ljudima. Lp.

VL
NE
Neo001
16:40 13.01.2015.

Promašaje i sramotu kao što su mesić i jusipović najbolje je što prije zaboraviti,a institucije neka rade svoje i neka im nađu pozicije u Remetincu.

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
13:24 13.01.2015.

Neg kaj za vrijeme mandata Ivek si je sredio da se može vratiti na staro radno mjesto s mjesta gdje pet godina niš nije dela kao i Jovanović koji je to isto napravio.Ivek se dobro financijski okoristio od svoje pravednosti a da je još krenuo pravim putem gdje bi mu bio kraj.Ipak će mu faliti visoka plaćica i ostale privelegije a nikaj ni dela.Good bye Ivek.

VL
GE
gemist
13:27 13.01.2015.

Blago njemu kaj ga posao jos uvijek ceka,a malo sam predsjednik,evo me opet na pravnom fakultetu i tu bu dobro,a Roglic ti je bio sponzor bar sam ga primijetio,Orbico i to,a skini se sa drzavne grbace nek te on zaposli,uz tvoju pomoc bude valjda kupio Nestle,Coca Colu i ko zna sto jos

VL
Avatar punkufer
punkufer
17:31 15.01.2015.

"Josipović je više glasova dobio samo u Srbiji. Ondje je osvojio 54,03 posto, odnosno 255 glasova nasuprot 45,97 posto i 217 glasova HDZ-ove kandidatkinje. Srbija je ujedno i zemlja s najviše glasača od svih u kojima je pobijedio Josipović s ukupno 472 važeća listića." Pametnome dosta.

VL
Avatar punkufer
punkufer
17:32 15.01.2015.

Sada još treba provesti delignjizaciju Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.