Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanemario internet

Josipović se nakon 103 dana napokon oglasio na Twitteru

'14.08.2010.,Metkovic - Startao 13.Maraton ladja. Predsjednik Ivo Josipovic iskrcava se sa broda na sigurno tlo Ploca Photo: Zoran Grizelj/Vecernji list'
'Zoran Grizelj/Vecernji list'
20.08.2010.
u 21:52

Oglasio se, navodno, jer su ga prijatelji kritizirali da je zanemario internetsku komunikaciju s građanima.

Predsjednik Ivo Josipović u četvrtak je prvi put nakon 103 dana šutnje na društvenoj mreži Twitter objavio prvu poruku. Doduše, nije to bila originalna poruka nego automatski proslijeđena s Facebooka, koji predsjedniku puno bolje leži, ali i njega je u posljednje vrijeme zanemario.

Josipović je poslao poruku da je vrijeme za osnivanje radnih sudova jer sporovi predugo traju. Oglasio se, navodno, jer su ga prijatelji kritizirali da je zanemario internetsku komunikaciju s građanima.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
09:05 21.08.2010.

halooo da da NIJE DARINKA , ANTE je moj tata !

MA
mallazmijica
10:37 21.08.2010.

Ma kakav purgeraj pa ti si čisti proljev.. To ti je razlog što te ženske nevole!!

OB
-obrisani-
22:08 20.08.2010.

Ma ko je bre zanemio ? --------------------------------- alu Tadiću jel se cujemo? da da kod Radeta na Brionima , i Furlanica je tamo dobro , dobro gospodine Tadiću ,razumio sam . Sve u redu , slušam, slušam.... alooo prekida neštonešto , jao nahebo sam, zovite brzo Tadića ponovo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije