Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Night in Europe"

Josipović proslavio Dan Europe u Pauku sa studentima

josipović
Antonio Bronić/PIXSELL
07.05.2010.
u 22:55

Predsjednik, kojega su studenti dobro prihvatili, spremno se slikao i razgovarao s naraštajima koji će svoj put pronalaziti upravo unutar granica europske zajednice.

Predsjednik Republike Ivo Josipović zajedno sa šefom europske delegacije u RH Paulom Vandorenom proslavio je Dan Europe u Studentskom domu "Stjepan Radić", točnije u Pauku, klubu koji se nalazi unutar doma.

Josipović je mladoj publici s pozornice poručio da se ne moraju bojati ulaska u Europsku uniju te naglasio da će upravo mladi najviše profitirati kada pregovori konačno budu završeni.

Predsjednik, kojega su studenti dobro prihvatili, spremno se slikao i razgovarao s naraštajima koji će svoj put pronalaziti upravo unutar granica europske zajednice. A osim predsjednika manifestaciju koju su organizirali studenti s Fakulteta političkih znanosti posjetili su i Goran Milić, koji je pričao o svojim iskustvima u EU, te ekipa iz Elementala i Gustafi koji su zasvirali. 

Ključne riječi

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez
22:29 08.05.2010.

Ivo dali i ti nas vodiš u krivo ......... što se tiće EU-a ........... ??

UK
Ugo Kajvez
22:31 08.05.2010.

The so-called PIIGS nations (Portugal, Ireland, Italy, Greece and Spain) have about $600 bln in funding needs this year alone according to Bank of America. Total financing needs for the PIIGS over the course of the next three years is nearly $2 trillion. The total debt of these countries is a staggering $3.9 trillion, according to a recent New York Times article.

GI
GIUSEPPE6464
16:32 09.05.2010.

sigurno će im biti bolje u EU, posao će umjesto njih za manju satnicu odrađivati neki rumonji,bugari ili slični, a ako i budu radili otpaćivat će uz naše i kredite grčke, portugala, španjolske... zato ŽIVJELA EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije