Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
daju mu prednost

Josipović o anketama: Zadovoljan sam rezultatima i očekujem pobjedu!

josipović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
07.10.2014.
u 14:41

Predsjednik je dodao da je najbolja anketa ona posljednja – izbori

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović prokomentirao je prvo ekskluzivno istraživanje o predsjedničkim izborima RTL Televizije u suradnji s agencijom Promocija Plus. Prema anketama koje mu daju 17 posto prednosti u odnosu na HDZ-ovu predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, piše RTL, građani neće izabrati predsjednika u prvom krugu izbora, a rejting oboje vodećih kandidata je u padu.

– Naravno da sam zadovoljan rezultatima i očekujem pobjedu – kazao je Josipović te dodao da je najbolja anketa ona posljednja – izbori.

>>Josipović i dalje u velikoj prednosti pred Grabar Kitarović

>>Josipović: Planiram dobiti izbore, bez obzira kada budu!

Komentara 41

Avatar petrolio
petrolio
15:04 07.10.2014.

zašto svi imamo dojam da su te ankete namještene i da uvijek u korist josipovića? vjerojatno će on na izborima osvojiti 111% glasova uz sveopće narodno oduševljenje, a pioniri će mahati zastavicama!

EU
euzebije
15:00 07.10.2014.

Ivo ako pobijedis, to jest ako Hrvati odluce da ti ponovno daju mandat neka im bude. Samo ja tada nemam drugog izbora nego svoju djecu spremiti i otici van jer moram misliti o njihovoj buducnosti. To ce mi biti tezak dan da po drugi put napustam domovinu, ali buducnost moje djece mi je najvaznija, a buducnosti za moju djecu nema tamo gdje ste vlast ti i tebi slicni.

DR
drugzooka
15:00 07.10.2014.

Njegov izbor je nemoguć narod ne zivi vrijednosti koje on zivi i koje narodu silom i obmanama nameće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije