Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi s masnim tkivom

Josipović ide na estetsku operaciju otečenog očnog kapka

josip
Marko Prpic/PIXSELL
03.01.2014.
u 23:22

U liječničkim krugovima neslužbeno su potvrdili da predsjednik nema zdravstveni problem s okom nego samo estetski

Predsjednik Ivo Josipović uskoro će na estetsku operaciju desnog očnog kapka koji mu je nakon preboljene snažne upale oka ostao otečen. Iako su iz Ureda predsjednika demantirali da je Josipović danas bio na operaciji, kako su govorile prve informacije, doznaje se da će se predsjednik podvrgnuti operativnom zahvatu koji će mu riješiti estetski problem na desnom oku.

Oteklina očnog kapka vrlo je vidljiva i ne čudi što predsjednik želi riješiti taj problem. U liječničkim krugovima neslužbeno su potvrdili da predsjednik nema zdravstveni problem s okom nego samo estetski, što je za Večernji list nedavno potvrdila i pročelnica njegova kabineta Danica Juričić Spasović. Tada je rekla da Josipović ne boluje od bolesti oka nego mu je oteklina kapka posljedica upale i da ju liječi oblozima i kapima. Inače, dodala je tada, predsjednik redovno obavlja liječničke kontrole općeg zdravstvenog stanja i nalazi su mu u granicama normale, tj. ne upućuju na postojanje bolesti. Kako je Večernji list već pisao, ugledni liječnici objasnili su da predsjednik zapravo ima problema s masnim tkivom koje je nastalo zbog opuštanja jednog očnog mišića.

Taj se problem može riješiti rutinskom operacijom, ali se tada predsjednik još premišlja jer se “malo bojao”. Nakon operacije trebao bi biti barem desetak dana u svojevrsnoj izolaciji jer će imati velike podljeve, otprilike kao šljivu ispod oka, pisali smo unazad nekog vremena. Predsjednik se navodno oko operacije premišljao i zato jer su ga jedni liječnici nagovarali na operaciju,a drugi na liječenje kapima i oblozima.

>> Predsjedniku desno oko natečeno zbog oslabljena mišića

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar million
million
08:35 04.01.2014.

zamolio bi lijecnike da mu usput pregledaju mozak i vide zasto on ne voli ovu drzavu !

Avatar puky
puky
07:08 04.01.2014.

... istina - ima predsjednik grdnih estetskih problema ali to je neka druga priča ... najružnije kod njega je političko-odgojno pozadina ... jugo komunističko porijeklo je najružnije što ide uz predsjednika ... strava ...

Avatar million
million
08:36 04.01.2014.

dzabe mu , on ce i dalje izigravat "coravog" i pravi se kao da je u drzavi sve u redu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije