Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad će investicije

Josipović: Emir ne dolazi, ali puno očekujem od suradnje s Katarom

Ivo Josipović
Goran Stanzl/PIXSELL
03.05.2013.
u 15:14

Iako se najavljivalo katarski emir ipak neće doći na otvaranje velikog Islamskog centra u Rijeci. Potvrdio je to predsjednik Ivo Josipović

– Iako se najavljivalo katarski emir ipak neće doći na otvaranje velikog Islamskog centra u Rijeci.

– Istina je da njegovo veličanstvo katarski emir neće doći u Rijeku na otvaranje centra u Rijeci. Izvjestio me o tome u jednom pismu. Razmatramo neki novi termin kada bi on mogao, zajedno sa gospodarskom delegacijom, doći u Hrvatsku. Mislim da će to biti do kraja godine. U međuvremenu neki se projekti već ostvaruju dok o onim većim treba organizirati janu raspravu. U svakom slučaju puno očekujem od suradnje sa Katarom, rekao je Josipović tijekom svoje današnje posjete Vukovaru kada je prokomentirao i najave Europske komisije da se ove godine očekuje pad od 1 posto BDP-a u Hrvatskoj.

– Radi se svakako o nepovoljnoj vijesti i Vlada RH mora učiniti sve se te procjene ne ostvare, kratko je samo rekao Josipović.

>> EK: Neće biti snažnog oporavka Hrvatske ni u 2014.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije