Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani u Remetincu

Josipa Rimac je utučena, do srijede nije izlazila iz ćelije i već je izgubila 4 kilograma

Josipa Rimac
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
07.06.2020.
u 20:15

Kako može biti? Tko god se nađe u zatvoru, nije najbolje. Ni oni koji u zatvor dođu kao pritvorenici, osuđenici, posjetitelji ili tamo i rade, ne osjećaju se najbolje, kaže odvjetnik bivše kninske gradonačelnice i državne tajnice

Josipa Rimac, bivša kninska gradonačelnica i državna tajnica, provela je prvi tjedan iza rešetaka u Remetincu nakon što je uhićena zbog afere Vjetroelektrane.

– Kako može biti? Tko god se nađe u zatvoru, nije najbolje. Ni oni koji u zatvor dođu kao pritvorenici, osuđenici, posjetitelji ili tamo i rade, ne osjećaju se najbolje – rekao je u petak odvjetnik Željko Gulišija koji sa sinom Vinkom brani Josipu Rimac, piše Jutarnji list.

U ćeliji u Remetincu je sama pa je izbjegla znatiželjna propitivanja drugih zatvorenica. Unatoč što tri zatvorska obroka koja dobiju u danu imaju minimalno 3.000 kalorija, Josipa Rimac je u samo nekoliko dana smršavjela četiri kilograma. Do srijede nije izlazila iz ćelije, utučena je, a imala je i problema sa želudcem.

VIDEO Istražitelji su nadzirali razgovore Josipe Rimac u vozilu: "Kada sve to prođe, sigurno imaš svojih 500.000 kuna..."

U zatvorskoj ćeliji nema televizor, a bude li ga htjela, zatvorski tehničar rastavit će ga i pregledati ne bi li on u njemu našao neki skriveni komunikacijski uređaj.

Rođena je u obitelji Čulina 25. veljače 1980., a prezime Rimac je po suprugu Danijelu, s kojim se još nije uspjela čuti i vjerojatno neće neko vrijeme jer je on na listi mogućih svjedoka. Imaju 17-godišnju kćer, ali ni nju nije uspjela čuti.

Komentara 42

BR
Brandfackel2
21:59 07.06.2020.

Tisuće djece je također utučeno jer su im roditelji negdje daleko na "privremenom radu", a sve zbog lopovluka i partijskih uhljeba....

NA
Nakata
20:27 07.06.2020.

Sabo, Holy letjela zbog afere s namještanjem posla, sad jedna od glavnih uzdanica Sdp-a sad, Jakovina, Merzel, kontroverze oko Gunje, predstečajne nagodbe su najveća muljaža u povijesti Hrvatske, nameti za obnovljive izvore energije koje mi skupo plaćamo od bivše vlade. Uostalom mislim da je ova priča o vjetrenjačama je počela 2013. po riječima Čačića i nekih medija, a Plenković je tada bio van Hrvatske, obični član europarlamenta.

VU
vuky91
22:08 07.06.2020.

Nije fer. Ja se mučim smršaviti sad prije ljeta, a ova se em nakrala em si sad još na račun poreznih obveznika teše liniju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije