Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Josipa Lisac prvi pogodak ili promašaj Zorana Milanovića?

Pravi problem je da nešto što je trebalo biti inauguracija - dakle, svečana proslava - mnogo više nalikuje na tugaljivu komornu komemoraciju, očito u funkciji opijela instituciji izravno od naroda izabranog predsjednika RH, koju se očito u sljedećih nekoliko godina planira postupno eutanazirati.

Komentari 3

DU
Deleted user
14:27 24.02.2020.

Kome se svidjela OK. Meni nije. Josipa je stara lija. Zasjenila je i inauguraciju. Svaka čast.

VL
PR
prajdali100
20:57 20.02.2020.

Ni Milanović nije mogao znati kako će Josipa Lisac pjevati,ako se to uopće može nazvati pjevanjem.Meni je jako zasmetala minuta šutnje za sve poginule koja je trajala 5-6 sekundi.Nisam mogao vjerovati !!!! Isključio sam tv i izašao van.

VL
LA
laptopxp1
07:39 21.02.2020.

Citiram autora članka: " zakon o državnom odvjetništvu zabranjuje ne samo politički već bilo kakav angažman koji pobuđuje sumnje u njegovu transparentnost i nepristranost". A što ako je državni odvjetnik pripadnik neke vjerske zajednice (rimokatolik, pravoslavac, protestant itd..itd...)? Možemo lii biti sigurni da će biti nepristran?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.