Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Miljak:
Povratak na članak

'Povlačim se iz stranačkog djelovanja, pozivam sve pravaške stranke da se ugase'

Pravaška misao i ideja za mene je svetinja, a ovakav način prezentacije iste je ne samo sramota, nego je to negacija i rad protiv samoga pravaštva, poručio je Miljak

Komentari 11

BU
Burger
19:55 20.11.2016.

Kada pravaški dužnosnici stave stranku iznad ega i konačno se ujedine onda se može raspravljati o ulasku u Sabor, a možda i o puno većem broju mandata i po mogućnosti da su članovi stranke osobe poput Glasnovića, Esih i Hasanbegovića, a ne redikuli poput Tepeša, Ćorića i takvih.

VL
MV
Mijat vrdoljak
20:27 20.11.2016.

Prvim osnivanjem neke druge pravaške stranke, da ih ne nabrajam, pored HSP bilo je stvaranje ŽABOKREČINE kako ovaj vrli žabokrečar izjavljuje. Sve neprirodne pravaške stranke neka se ugase a u HSP-u neka svi podnesu ostavku i onda krećemo iz početka, bez uvoznih lidera.

VL
KA
kajinx
20:27 20.11.2016.

Školsi primjer kako uništiti hrvatsvo. Prvo, Hrvatsku Stranku Prava rascijepati na što više ogranaka, onda postaviti mrzitelje Hrvatske i propalice da ih vode, onda malo pričekati i eto kraja. Naj žalosnije je to da Hrvati nasjedaju na ovakve smicalice. Treba nam netko kao Trump da nam otvori oči.

VL
DU
Deleted user
21:36 20.11.2016.

Tako treba. Nadam se da ce njegov primjer slijediti i ostali. Jaka desnica znaci jaku Hrvatsku. Politicki, financijski i energetski neovisnu, vojno snaznu, ponosnu i jaku.

VL
LI
Lisnjak
20:08 20.11.2016.

Ima ih jos koji ce isto tako ucinit. Inace, stvarno je jadno da upravo pravaske stranke nalikuju djecjem vrticu.

VL
LJ
LJU39
20:46 20.11.2016.

problem hrvatske i jest sve stranke vode ljudi neodgovorni te politocke stranke...budite vec jednom ljudi....

VL
ST
steve
00:56 21.11.2016.

Neka gospodin Hasanbegovic osnuje pravu Hrvatsku stranku koja ce sigurno pobijediti na sljedecim (mozda ranijim izborom), pa neka on bira ljude oko sebe. Iza toga gasit ce se HDZ jer ionako tamo ima puno necijih satelita koji ga po malo grickaju. Prema tome s ovim HDZ-om zbog takovih, ne moze se dalje. S tim cemo unistiti one koji ga ruse. Lustraciju bezuvjetno sprovesti.

VL
Avatar samo Istina
samo Istina
19:36 20.11.2016.

Tko je ovo???

VL
DE
demokršćanin
07:14 22.11.2016.

Ukidanjem svih dosadašnjih pravaških stranaka bilo bi osnivanje zapravo još jedne od brojnih pravaških stranaka.Kada bi se to dogodilo sumnjam da bi se mogao izabrati neki potpuno novi čovjek kao predsjednik stranke,jer bi svi dosadašnji predsjednici ukinutih stranaka htjeli biti predsjednici te nove stranke.Najbolje rješenje bilo bi ujedinjavanje svih dosadašnjih pravaških stranaka i na političkom djelovanju u Hrvatskoj stvoriti još jednu politički snažnu stranku.Pravaši ujedinite se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.