Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za potpunu priču

Još više kolumni, analiza, komentara, osvrta i autorskih tema. Koji je vaš dan?

VL
12.06.2023.
u 17:28

Večernji list vam svaki dan donosi novu avanturu – ponedjeljkom sport, utorkom kulturu, srijedom znanost i obrazovanje, četvrtkom Dom i vrt, petkom magazin za kulturu življenja Ekran, a Subotu i Nedjelju već dobro znate i odavno su vaš prvi izbor.

Čitatelji Večernjeg lista zaslužili su da uvijek budu uvijek najbolje informirani i da uistinu shvaćaju što se događa u svijetu oko nas. Večernji list vam svaki dan donosi novu avanturu – ponedjeljkom sport, utorkom kulturu, srijedom znanost i obrazovanje, četvrtkom Dom i vrt, petkom vam donosimo magazin za kulturu življenja Ekran. Subotu i Nedjelju već znate i odavno su vaš prvi izbor.

Medij koji u svojoj vitrini ima svjetski “medijski Oskar” mora stalno biti ukorak s medijskim trendovima. Večernji list ovim promjenama ne prkosi suvremenom dobu predvođenim digitalnom revolucijom, već ide ukorak s njime. Večernjak, kao i uvijek dosad,  slijedi svoju misiju - novo vrijeme nastoji učiniti boljim i sigurnijim, trudeći se i dalje biti sidrište za publiku i druge medijske aktere, utočište dobrog novinarstva u doba dekontekstualiziranog informativnog terora.

Večernji list odsad je u novom formatu u kojemu je svaki dan priča za sebe. Još veći i još bogatiji. Donosi nam još više kolumni, analiza, komentara, osvrta i autorskih tema. Donosi potpunu priču. Koji je vaš dan?

Foto: VL

Ponedjeljkom – Sport

Ponedjeljkom donosimo puno više sporta uz najbolje analize, momčadi kola, intervjue i reportaže s lica mjesta. Pod povećalom će nam uvijek biti hrvatski sport, naši klubovi i sve hrvatske reprezentacije. Radit ćemo priče o nepoznatim junacima, ali i o budućim zvijezdama uz kolumne poznatih hrvatskih sportaša.

Utorkom – Kultura

Rubrika kulture utorkom donosi intervjue, povijesne priče i top-liste, a prvi put donosimo i dio u potpunosti posvećen gamingu. Večernjak utorkom izlog je kreativne Hrvatske.

Srijedom – Znanost i obrazovanje

Pojačano pratimo znanost i obrazovanje kroz intervjue sa znanstvenicima, od etabliranih do mladih stručnjaka, i priče s arheolozima, teoretičarima i povjesničarima uz predstavljanje novih studija koji su u svoje programe uklopili najmodernije trendove. Također, donosimo i zanimljive priče iz osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja uz korisne savjete poput onog kako upisati studij u inozemstvu dok će feljton u nastavcima o zapisima Nikole Tesle pisati renomirani znanstvenik Igor Rudan.

Četvrtkom – Dom i vrt

Nakon kratke stanke vraća se najdugovječniji prilog Večernjeg lista – Dom i vrt koji donosi zanimljivosti vezane uz arhitekturu, zelenu gradnju, održivo življenje, trendove u vrtlarenju i uređenju doma. Dom i vrt donosi tjednu dozu inspiracije iz pera najboljih Večernjakovih novinara.

Petkom – Ekran

Svakog petka najbolji domaći autori donose priče koje ćete pročitati u dahu. Najopsežniji magazin za kulturu je razigran, prati trendove, a u isto vrijeme relevantan te donosi novi pogled na povijest mode, priče iz svijeta slavnih uz najtočniji pregled TV programa i sadržaj najgledanijih serija. Sadržaj s potpisom stvaraju ponajbolji Večernjakovi autori i vanjski suradnici. Na vama je samo da odaberete koji je vaš dan!

Subotom – Obzor

Subotnje Večernjakovo izdanje nudi najutjecajniji politički prilog u zemlji sa sadržajem koji stvaraju ponajbolji autori. Analitičan, relevantan, sveobuhvatan, ozbiljan i kvalitetan – sadržaj s potpisom.

Večernjakova Nedjelja

Zamišljena da se dijeli među ljudima, to su novine za cijelu obitelj koju istodobno može čitati četvero ljudi – tematski raznolike, a sadržajno kvalitetne i inovativne.

Još veći i još bogatiji. Koji je vaš dan?

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije