Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Još uvijek je poučna priča o traženju pravde i imenovanju krivaca za Prvi svjetski rat

Stoljeće nakon početka Velikog rata njegovi uzroci još uvijek su i važno političko pitanje, a ne samo tema za povjesničare

Komentari 5

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:19 23.11.2014.

Zlo mi je od manjka spisateljskog talenta ovog Pofuka. Je, prvi svjetski rat je političko pitanje, a obzirom da nismo završili ni Domovinski ni drugi sv. rat, ajmo sad malo ratovati u prvom sv. ratu. Pofuk, kako stojite u Munchenu, tko vodi? Vaši ili Njemačka?

VL
DU
Deleted user
13:20 23.11.2014.

što je pjesnik tija reći???ovi novinari žikine dinastije ala pofuk pišući,nasmijavaju.

VL
AI
ant.imesic
10:19 24.11.2014.

Mislim kako su to Njemci započeli prvi svjetski rat? Koju ti Pofuk Povijest čitaš? Dogodio se teroristički čin, Ausrtijanci su išli naći krivca, Nešto slično kao Ameri u Afganistanu i Iraku. Englezi Francuzo Rusi i Amerikanci stali su na stranu terorista. Nemci su stali na stranu žrtve kao i Hrvati i Srbi sa područja Austrougarske i nisu uspjeli privesti teroriste pravdi. U tome su bili nakon četverogodišnjih istražnih radnji kao i redarstveni akcija spriječeni od strane gore navedenih sponzora terorizma...:)

VL
HM
He-man
10:38 24.11.2014.

Večernji list čitam jedino zbog Pofukovih članaka. Svaka čast, vi ste jedini tračak svjetla u ovim mračnim novinama.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
17:40 23.11.2014.

nadajmo se da neće doći i do 3.svj.rata i to opet zbog ekonomskih razloga..kako pišu talijani po blogovima i forumima, da se jedino ratom može zaustaviti Njemačka koja tvrdoglavo diktira strogu štednju ostalim europskim zemljama...za sada su to samo populističke bajke,ali sve je dobro dok se narod masovno ne pobuni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.