Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prijetio bombom? Nemoguće'
Povratak na članak

Još nisu jasni motivi umirovljenika: U pljačku išao da plati dom?

Nagađa se da je Davorina P. shrvala smrt supruge, nakon čega je prodao nekoliko stanova i pogrešno uložio novac, što mu se obilo o glavu

Komentari 9

SU
sudac20
21:09 26.01.2017.

Svu komunističku gamad iz sabora treba strpati u zatvor. Zbog njihove korupcije i kriminala je katastrofalno stanje u državi.

VL
HO
horton
21:12 26.01.2017.

Imao nekoliko stanova i opljačka banku? Pitanje je je li mu to prvo nezakonito stjecanje novca u životu. Netko tko je pošten teško bi postao lopov u sedamdesetoj.

VL
ER
Erick
22:32 26.01.2017.

Ugledni gospodin? Blago drzavi koja je puna "uglednih".

VL
Avatar babas
babas
22:10 26.01.2017.

Znači nisu ga niti pritvorili za pljačku banke? Pouka drugim penzionerima,navalite što se čeka,imate veće šanse za zaradu nego na lotu,a zatvora ionako nema.

VL
LA
larala
08:55 27.01.2017.

bolje da pišete o tim ulaganjima koje su dovele do toga da covjek u 70-tim mora opljackati banku da bi si mogao platiti dom. opet ce mali pošten covjek platiti a, pravi lopov ostati zašticen na sve nacine, tipicna hrvatska prica.

VL
IS
Iszrian
20:36 26.01.2017.

Pa jasno je zašto je ''opljačkao'' banku, trebao mu je izgleda krov nad glavom i topao obrok pa je simulirao pljačku. Nije rijetka pojava da ljudi simuliranjem zločina ževe u današnje zatvore (koji su u sređenim hotelima u rangu lošijih hotela).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.