Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv kirurga

Još nije jasno je li srce stalo zbog ugradnje druge proteze u penis

\'otv....zagreb.....19.11.2008.  rebro, ravnateljstvo kirurgije - nova operacija ugradjivanja implanta... doktori, bolnica, operacija lijeve dojke     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list\'
Arhivska fotografija
16.11.2010.
u 22:05

Poznati daruvarski estetski kirurg dr. Duško Maletić morat će dokazati da operativni zahvat nije uzrok smrti Ivice Pintara

Saslušanjem svjedoka danas je na daruvarskom Općinskom sudu nastavljen parnični postupak u kojem Sanjin Pintar iz Rijeke tuži poznatog daruvarskog urologa i estetskog kirurga dr. Duška Maletića i njegovu istoimenu polikliniku. Smatra ga izravno odgovornim za smrt svog oca, 53-godišnjeg Ivice Pintara, koji je 18. veljače ove godine u jutarnjim satima pronađen mrtav na parkiralištu u samom središtu Daruvara.

Nesretni se Ivica, tek što je izašao iz spomenute poliklinike, gdje mu je dan prije dr. Maletić izveo operativni zahvat u kojem mu je drugi put ugrađena proteza u penis, srušio pokraj svoga automobila. Prema medicinskoj dokumentaciji, Ivica je bio dugogodišnji dijabetičar i srčani bolesnik te je kao takav imao ozbiljnih problema s potencijom, a problem je namjeravao riješiti uz pomoć skupocjene proteze koju dr. Maletić u Hrvatskoj jedini ugrađuje. Proteza mu je prvi put ugrađena u veljači 2009., ali na njegovu žalost, ubrzo su nastali problemi zbog kojih je morao biti podvrgnut novom zahvatu, za kojeg je dr. Maletić protezu ipak morao izvaditi. No nesretni Ivica nije odustajao i 17. veljače ponovio je ugradnju.

Sutradan ujutro, nedugo nakon otpuštanja iz poliklinike, srušio se mrtav zbog zatajenja srca. Zbog očeve smrti Sanjin danas tereti dr. Maletića nastojeći dokazati da njegov otac zbog svog zdravstvenog stanja nije smio biti operiran. Upravo o tim okolnostima danas su svjedočile medicinske sestre, potom anesteziolog, pokojnikov sin i sam dr. Maletić. Nakon iznesenih iskaza sudac Branislav Hunjak naložio je medicinsko vještačenje kardiologa, urologa i anesteziologa, nakon kojih će postupak biti nastavljen. Do tad će na sud stići i cjelovit obdukcijski nalaz nakon kojeg će se o Ivičinoj smrti sigurno znati više.

Komentara 7

JA
jankoprekobrda
22:12 16.11.2010.

Koja li je i ovo pravna glupost ja moram dokazati da nisam kriv a vi niste dokazali da sam kriv. Dr. Maletic moze biti miran dok oni njemu ne dokazu krivnju tek tada on treba dokzaivati suprotno.

MO
modovisisajteMaraschino
22:39 16.11.2010.

sto si nije strap-on kupio pa s njime opsluzivao babe po selu.....

LI
livoguza2
22:09 16.11.2010.

Može li biti veće tragedije, nego kad ti *urac dođe glave!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije