Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus U SVIJETU
Povratak na članak

Portugal uveo nove restrikcije u Lisabonu, sud naredio Bolsonaru da mora nositi masku

Nekoliko sati prije početka skupa u subotu navečer Trumpov tim je objavio da je šest članova pozitivno na koronavirus

Komentari 3

ZB
Zoki-Bijela
07:33 23.06.2020.

A Putin.. Sta kaze Petkovic..

VL
NE
Nepokolebljiv
07:00 23.06.2020.

S vremenom ce se ljudi naviknuti na zivot s "coronom" kao sto su se navikli na suzivot s gripom, dijabetisom, srcanim bolestima, herpesom, poremecajima vida u zrelijim godinama. A konacno i umrijet se mora pa da li je uzrok jednaa od posljedica "corone" ili sused Duka pod gasom sljivovice cemu cjepidlaciti!

VL
K0
K0mentar
23:58 23.06.2020.

"Bugarski premijer Bojko Borisov bit će kažnjen s 300 leva (1160 kn) za kršenje naredbe o obveznom nošenju zaštitne maske za lice tijekom posjeta crkvi u utorak, reklo je ministarstvo zdravstva. "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.