Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST SATI OPERACIJE

Jordanski kralj platio uspješno razdvajanje blizanaca

bliz
VL
Autor
Hrvoje Dečak
30.04.2010.
u 16:56

Dječaci stari tri mjeseca bili su srasli prsima i trbuhom, a pripreme za razdvajanje započele su odmah po njihovu rođenju.

Sijamski blizanci Mohamed i Amdžad Tajm uspješno su u četvrtak razdvojeni nakon šestosatne operacije u Jordanu, a sve troškove zahvata platio je osobno jordanski kralj Abdulah.

Dječaci stari tri mjeseca bili su srasli prsima i trbuhom, a pripreme za razdvajanje započele su odmah po njihovu rođenju. Na tome je radio tim od 25 liječnika predvođen ministrom zdravstva Abdulahom Al Rabiahom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije