Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE NEIZVJESNO
Povratak na članak

Johnsonov ultimatum: Ako se brexit odgodi idemo na nove izbore

Johnson je zastupnicima kazao da će, bude li njegov program odbačen i ako EU pristane na odgodu brexita 31. listopada, koju je bio prisiljen zatražiti, tražiti prijevremene izbore

Komentari 4

XA
xaron
18:26 22.10.2019.

Demokracija u Engleskoj ? Narod je na referendumu odlučio za razvod sa EU. Vlada je u dogovoru sa EU napravila sporazum o razvodu i stavila ga pred parlament na glasanje. Zastupnici su 3 puta odbacili taj sporazum i još donijeli zakon kojim se zabranjuje razvod bez sporazuma ( koji su oni sami 3 puta odbacili . Ta lakrdija od demokracije se evo vidimo i dalje nastavlja u beskonačnost sve sa ciljem da se demokratski izabrani razvod spriječi.

VL
KE
kentie
17:55 22.10.2019.

Ajde Borise Ivanoviču oliti u ingleškom transkriptu; JOHANSOHN...nek narod luči i odluči: VOX POPULI, VOX DEI.....

VL
AA
aabbcc
22:34 22.10.2019.

Nesto ne stima, jer kako bi izgledali poslije dogovori izmedju RH i ostatka Juge, Srbije a da su dogovoreni u Jugoslaviji prije izlaska i samostalnosti RH kao drzave ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.