Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA NARUČILA 900.000 DOZA
Povratak na članak

Johnson & Johnson odgađa uvođenje svog cjepiva u Europi

Američke savezne zdravstvene agencije preporučile su u utorak privremeni prekid cijepljenja protiv covida-19 cjepivom Johnson & Johnsona nakon što se kod šest osoba razvio rijetki poremećaj, koji uključuje krvne ugruške

Komentari 11

XA
xaron
19:31 13.04.2021.

Nije to sve, jer priča polazi prošlog tjedna kada su na dva mjesta u US obustavili cjepljene J&J. Razlog prekoda cjepljenja su bili povračanje više osoba nakon cjepljenja. To je bio jako neugodan prizor za sve te je cjepljenje obustavljeno.

VL
Avatar Navaljni
Navaljni
19:30 13.04.2021.

To ona "odgovorna" firma što je u dječje šampone stavljala formaldehid.... Baš njima treba vjerovati. Njihov je moto-Misli na sebe, .ebeš bebe.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
17:31 13.04.2021.

Sinoc javise ovdje u Rusiji Indija odobrila Rusko cjepivo Sputnjik V .Sad Rusija ima preko tri ipol milijarde ljudi zainteresirani za njihovo cjepivo. Prosle nedilje i Nuemackss narucila tri miliona doza ove nedilje treba se i Austrija prikljucit...Al ce Rusi uzet novac nasi glumili nesto kao Plenki porucuje iz Brisela..Kohe luzere mi imamo a svaki dan po tridesetak mrtvi...Narucitr Johansons i Astra Zeneku samo sebi ga mozete dat..

VL
DU
Deleted user
17:47 13.04.2021.

Ništa ne brinite,sve će to naš Andrej i grupa Borg sredit.Dobit ćemo nove zrakoplove,lijekove,bolnice i tvornice.Stadion u Zagrebu,prugu u Rijeci,autoput do Dubrovnika.Kupit ćemo opet INA-u,i još jednu novu sagradit.Neka ima.Bit će i za Matu Rimca para.Kad stigne onih 30 bespovratnih milijardi teći će samo medi i mlijeko u Hrvatskoj.A ovih 400 tisuća što su pobigli iziste će se od muke. Samo ZNA SE za koga.Oni su coronu davno pobjedili,što će nam cjepivo?

VL
MM
mate.matika20
18:06 13.04.2021.

Naši uzeli najviše smeća, Sputnjik su odbili, a sad navodno i Ameri otkrili da je rusko najbolje.

VL
MA
malena27
17:55 13.04.2021.

Još uvijek se u hrvatslom narodu priziva ime Božije. Zato Bog još uvijek čuva ovaj narod.Hvala Ti Gospode Bože što nisi okrenuo svoje lice od nas. Amen

VL
PV
prcko.vita
16:59 13.04.2021.

U pitanju je zdravlje ljudi, zašto ove kompanije koje su proizvele kvalitetno cjepivo ne ustupe licence za to cjepivo svim mogućim proizvođačima na svijetu i na taj način čim prije procijepe cijeli svijet s sigurnim cjepivom? Zar je toliko prokleti novac važan? A ljudski život je tako malo vrijedan. Tuga i žalost.

VL
Avatar Barba
Barba
16:59 13.04.2021.

To anglosaksonci objavljuju da je cjepivo Astre Zenece i Johnsona upitno kako bi zadržali doze kod sebe i procijepili svoje stanovnike. Kad budu ga imali dovoljno na lageru FDA i britanska agencija proglasit će ih sigurnima. A vi u EU se slikajte. Tako nam i treba kad smo sve outsourcirali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.