Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSIHIČKI BOLESNIK

Jeziva snimka: Pratio je curicu, a onda ga je iznenadio njezin potez

Nepoznati muškarac prati curicu
Foto: Screenshot
1/2
30.01.2020.
u 12:05

Kako se vidi na snimci, školarka je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade prije nego što ju je počeo pratiti

Jeziva snimka objavljena na internetu pokazuje muškarca kako prati devetogodišnju djevojčicu kroz stambeni blok nakon što ju je počeo pratiti kad je izašla iz škole, no djevojčica je uspjela pobjeći.

Malena djevojčica koju su kasnije identificirali kao devetogodišnju Varvaru, iz ruskog grada Stupina koji se nalazi u neposrednoj blizini Moskve, išla je iz škole kad je vidjela da je prati visoki muškarac. 

Kako se vidi na snimci, školarka je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade prije nego što ju je počeo pratiti. 

 

Sumnjajući kako nešto nije u redu, Varvara je odlučila sakriti se u hodniku pokraj dizala prije nego što je napustila zgradu. U međuvremenu, muškarac ju je pratio sve do dizala i na kamerama se jasno vidi kako je tražio djevojčicu dok se pretvarao kako čeka dizalo. Tada je krenuo prema izlazu, gdje je naletio opet na djevojčicu, no ona je u tom trenutku bila u društvu svojeg oca.

– Taj muškarac pratio ju je od škole do naše zgrade. Pušio je i čekao je da ona izađe iz trgovine – kazala je Olga, majka djevojčice koja je istaknula kako je slučajnost što je naletjela na svojeg oca ispred zgrade, javlja ViralTab.  

– Bila je prava sreća što je naletjela na svojeg oca jer on inače nikad ne dođe kući u to doba – dodala je majka i ispričala kako je Varvara bila prestrašena. 

Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice i u međuvremenu ga je uhitila policija. 

Komentara 8

MA
marli
12:47 30.01.2020.

Doživotni zatvor.

Avatar Bongozg
Bongozg
13:10 30.01.2020.

Muskarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice, te je primljen nazad, ovaj put na odjel traumatologije

BB
branimir.bauer.9
00:04 31.01.2020.

Ovo je gore od Googlovog prijevoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije