Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvao i policiju

'Jeziva' scena preplašila prolaznika: Pomislio sam 'O Bože, valjda nije mrtav'

božićna instalacija
Foto: Screenshot
03.12.2018.
u 09:43

Obitelj iz Teksasa prevarila je jednog prolaznika neobičnom božićnom instalacijom kojom žele pobijediti na natjecanju za najbolje uređenu kuću

Obitelj iz Austina u američkoj saveznoj državi Teksas uspjela je prevariti prolaznike neobičnom božićnom instalacijom kojom su ukrasili svoju kuću.

Domišljata obitelj htjela je pobijediti na natjecanju susjeda u božićnom uređenju kuće pa su na krov umjesto Djeda Božićnjaka objesili Clarka Griswolda iz kultnog filma ''Najluđi Božić''.

Kraj ulaznih vrata postavili su i ljestve kako bi što realnije dočarali poznatu filmsku scenu, a koliko su uvjerljivi bili, najbolje je pokazao jedan prolaznik kojeg je snimila nadzorna kamera kuće.

Prolaznik se zaustavio pokraj kuće i panično počeo namještati ljestve, a kako mu muškarac koji je visio s krova nije ništa odgovarao, počeo je pozivati upomoć. U jednom trenutku uzeo je telefon i nazvao hitnu službu.

Policajac je kasnije pokucao na vrata vlasnicima kuće, a kada su oni doznali što se dogodilo, osjećali su grižnju savjesti pa su prolazniku poklonili darovnu karticu kao znak isprike.

Kako se to ne bi ponovilo, na ljestve su stavili natpis s porukom "Clark G. je dio božićnog uređenja, nemojte zvati 911".

Kasnije su došli do broja telefona muškarca koji je zvao policiju.

– Htio sam ga spustiti, a kad sam pokušao razgovarati s njim, nije ništa rekao. Pomislio sam ''O moj Bože, nadam se da nije mrtav. Najbolje da pozovem 911'' – ispričao je vlasnicima prolaznik Alfred, inače umirovljeni veterinar.

>> Evo što je djevojčica učinila kada joj je majka okrenula leđa

Komentara 1

Avatar Peterančan
Peterančan
16:49 03.12.2018.

Kaaaaroliiiiinaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije