Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav gaf

Jezik brži od pameti: Nesretni natjecatelj osramotio se na Kolu sreće

kolo
Foto: Youtube Screenshot
1/2
05.11.2014.
u 18:09

Ovaj natjecatelj nije ni stigao dobiti priliku za pogrešan odgovor jer je zatražio isto slovo koje je samo nekoliko sekundi prije tražila druga natjecateljica

Natjecatelj američkog ''Kola sreće'' sigurno bi htio nabaviti vremeplov da vrati vrijeme i ispravi svoj gaf, koji je samo jedna od brojnih nesmotrenosti koje nerijetko naprave natjecatelji ovog popularnog televizijskog kviza.

Ovaj natjecatelj nije ni stigao dobiti priliku za pogrešan odgovor jer je zatražio isto slovo koje je samo nekoliko sekundi prije tražila druga natjecateljica.

Kakav lapsus mu se dogodio – pogledajte u videu.

>> Je li ovo najveća blamaža na 'Kolu sreće' ikad?

>> Možete li riješiti ovu zagonetku? Njemu je trebalo samo 5 sekundi

Ključne riječi

Komentara 6

JO
joskobosko
18:30 05.11.2014.

a stvarno vijesti - da ne mogu vjerovati

TM
tony_montana
20:18 05.11.2014.

nevjerovatno, najjobičniji lapsus, jeste li ikada nastupali pred auditorijem uživo ili pred kamerama!??? ponekad i vješti govornici zablokiraju, ono, ne vjerujem da ste ovo stavili kao vijest - news of stupidity

Avatar Idler 3
Idler 3
18:18 05.11.2014.

obrukao ??? Morete mi to prevest na hrvatski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije