Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špijunska posla
Povratak na članak

Jeste li kupili A6? Ne možemo reći, to je državna tajna

Javnost ne smije znati, smatraju u Centru, ni koliko su u posljednjih godinu i pol zaposlili novih ljudi

Komentari 19

OB
-obrisani-
11:56 14.01.2013.

Postovani! Jeste li kupili A6? Ne možemo reći, to je državna tajna * Interesantno poimanje kukuriku Vlade sto je "drzavna tajna";-))) A da i broj nezaposlenih proglasimo "drzavnom tajnom" tako da vladajuci mogu mirno spavati?;-) Lijep pozdrav!

VL
HE
hellbani
07:47 14.01.2013.

idemo dalje.. vas sdp&hdz

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:20 14.01.2013.

Da je to prava tajna služba, kupili bi neprobojni aston martin, s dimnim zavjesama, raketama i sjedalom za izbacivanje suvozača. Pa ako novinara zanima kakav su auto kupili, mogu ga pozvati na probnu vožnju.

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:02 14.01.2013.

Oni se drže one : O čemu se ne može govoriti o tome se može šutjeti a to sitnozubima, čija se lova troši, još nije jasno.

VL
DU
Deleted user
08:29 14.01.2013.

Dobronamjerna i šparna vlast u Hrvatskoj bi pipu zavrnula najviše na tajnim službama. Sve upućuje da ove službe ne služe ničem korisnom, osim za upošljavanje zaslužnih, sklanjanje potrošenih kadrova i slično. Zato je i ova vlast odlučila nastaviti trošiti na tajne službe.

VL
BO
bomba
08:33 14.01.2013.

Državna tajna je kad se od novca poreznih obveznika rasipa a tajna što bi trebala biti ide u javnost i blati građane RH i pljuje na državu u kojoj egzistiraju i primaju ogromne plaće.

VL
Avatar salaso
salaso
09:20 14.01.2013.

Donijeti odluku da se za sve državne službe koriste polovne policijske škode octavie do 50 000 kn.. I to bijele. da ih se raspozna na kilometar,a u njih uvesti gps i praćenje kilometraže.. Sasvim dovoljno, za neke, i prevelik luksuz,čime se bave..

VL
TP
Tihomir Prdež
09:23 14.01.2013.

Javni natječaj? Oglasi za zavodu za zapošljavanje?

VL
IM
Immanuell
09:29 14.01.2013.

E da mi je toliko novca da si mogu priuštiti A6 ili nešto u rangu..... Valjda ovi znaju što rade....

VL
BL
BO-LI
09:34 14.01.2013.

Udba bila iostala!

VL
Avatar airbizz
airbizz
10:16 14.01.2013.

a za čega služi direktoru otc jedan audi a6?da se vozi od ureda do sabora i do predsjednika države?ni slučajno.ima jeftinijih automobila.više ovlasti vijeću za građanski nadzor sigurnosno-obavještajnih agencija.za direktore tajnih službi staviti pravnike.što će policajci na tim pozicijama.naravno da će sve i svakoga prisluškivati.to im je usađeno.cijeli radni vijek policajac sumnja na sve.direktori moraju biti pravne struke.

VL
PP
Pink Panter
11:23 14.01.2013.

Ako javnost o tome ne smije ništa znati, onda nek si kupuje aute od svojih plaća. Pa ih nećemo ništa pitati. Ili, još bolje, neka Vlada zatvori sve te izmišljene agencije i centre (osnovane po uzoru na SAD, po onojj narodnoj "vidla žaba da se konj kuje pa...), a poslove koje oni obavljaju neka se obavljaju u raznim ministarstvima, konkretno ovdje u Ministarstvo prometa itd....

VL
PP
Pink Panter
11:27 14.01.2013.

I još nešto. Na te aute bi trebalo velikim slovima napisati: TAJNA SLUŽBA. Tako da im u prometu damo prvenstvo, kao kolika hitne pomoći.

VL
MI
Mirel
11:32 14.01.2013.

Vam pošteni Hrvati koji ste ostali i bez posla i bez plata, jedino vam je ostalo osigurano radno mijesto Analiza kontajnera. Gdje god vidite u kontajneru komadić kruha ili plastićna boca uzmite, to vam je jedina egzistencija za obstanak u lijepoj Hrvatskoj. Lopovska kompanija će da kupuje BW, Audija nije bitno pošto je sam da budu udobni, cijena nije bitna. Dok god vladajuće lopovluke ne istjerate iz vrha vlasti - dragi HR. budućnost vam je CRNA. U HR. jedino LOPOVI žive.

VL
ZH
zemun-hrvatska
13:39 14.01.2013.

ma njima ne treba kupovati automobila...dovoljno im je bicikl..banda lopovska.

VL
ZO
zof
16:18 14.01.2013.

Sva je državna tajna ako se kupuje novcem poreznih obveznika. Ako bi se guzonje vozili običnim autima srednje klase bili bi tužni i frustrirani pa ne bi dobro obavljali svoj posao. A nam je najvažnije da su oni zadovoljni. Cijena za to ?? Prava sitnica.

VL
OB
-obrisani-
16:53 14.01.2013.

@Mirelu bi svi trebali biti zahvalni na iznošenju istine, koju mnogi poradi nedostupnosti interneta, tiskovina nisu u mogućnosti saznati. Kontejneri bi trebali biti javna tiskovina, tako da bi njihovi korisnici saznali što sve rade oni, koji su ih natjerali na na jedini način preživljavanja. Bajić je uspijeo opstati i biti na usluzi ovoj Vladi na žalost. Svi oni dvofoteljaši ostali su na svojim rukovodećim mjestima te će biti na usluzi i ovima kao što su bili prethodnicima. Od 90 pa nadalje nije problem saznati tko se sve zaposlio, na koji način, te na isti način i ovi vladajući rade. Preko noći zapošljavaju, ne samo svoje supruge, djecu, rodbinu, nečije poslušnike-podobnike. Kupnje luksuznih automobila je stara stvar, te sve nabavke kao i sve ono što spada pod sramotu proglase tajnom. Začuđujuće da su tajnost skinuli sa dužnosničkih uvećanih plaćica. To nije tajna a ostale tajne, kada ugledaju svijetlost dana proglase neistinama.

VL
OB
-obrisani-
16:58 14.01.2013.

Do kraja svoga mandata ufoteljiti će i zadržati sve one iz bivše i sadašnje hdz-ovce, te zapošljavati i raditi sve ono što požele. Nitko im smatraju ne može ništa. Oni su veličanstveni moćnici, a mi bogati kontejneraši. Broj nezaposlenih njih ne brine, jer nitko od njihovih nije na popisu Zavoda. Bilo bi me sram da mi je i daljnji prijatelj iz bilo koje stranke, kao što se sramim države u kojoj se sve ovo događa, a da nitko ništa ne poduzima.

VL
KA
Kajveliš
20:46 14.01.2013.

Diktatura je na vlasti...došli kukuriku i odpuhnuli ono malo šta smo imali od demokracije..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.