Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jesmo li u državi Hrvatskoj svi jednaki?

Dok Hrvatska ne bude država svih građana, uzalud nam njezini dani slave i ponosa

Komentari 16

TR
TrvtkoKomadina01
13:24 25.06.2017.

Nismo jedanki niti bi to bilo u redu. Samo idite radnim danom po terasama i barovima svih naših većih mjesta pa ćete vidjeti koliko mladih ljudi uz kavu i piće gubi vrijeme, a brojni drugi se znoje. Da li je to jednakost ?

VL
Avatar Azriel
Azriel
13:05 25.06.2017.

Nismo svi jednaki. Ako treba objasniti ću. Točka

VL
BD
bozidar.dolenec
13:53 25.06.2017.

Koja jednakost po čemu i kako,sve nade su nestale ostao je kofer i u svijet ,oni neka slave i veličaju koga hoče oni imaju zašto zna se.

VL
SS
sokac sa drave
15:53 25.06.2017.

Valjda je i pticama na grani jasno da je to tvorevina lijepog zivota kamenjaraca katolika na stetu ostalih hrvata.Samo pogledajte preko tri tisuce branitelja Hrvata se ubilo kada su shvatili da su se borili da bi kamenjarci sve sebi uzeli.U kamenjaru kazu zasto da se ubijemo iznajmljujemo apartmane jednog turistu prijavimo a devet ne.Varaju drzavu na porezu a mi smo ih oslobodili od Srba sve od Dubrovnika do Zadra.Izgradili smo im auto ceste ,tunele.mostove i vijadukte sanirali brodogradnje ,dalm.vino,maslenike nove luke za brodove aerodrome.Nakon izbora oni kazu opet je jug u prednosti za izgradnju.Za nas nema novca da se sprijeci iseljavanje Slavonaca,oni kazu na redu je peljesacki most.Ma mamicu vam,necete dugo.

VL
ST
Starotopoljanin
13:31 25.06.2017.

nemozemo biti svi jednaki,ima onih kojima je i dan danas zao sto zive drzavi Hrvatkoj a ne u onoj tvorevini,koja nas je razarala,njma su samo hr.kune interesantne.pogledajte samo crvene o cemu oni u saboru pricaju,pametnom dosta.

VL
RA
rankovic
14:22 25.06.2017.

DA, NA PAPIRU !

VL
PU
Pukovnik
12:57 25.06.2017.

Za Hrvatsku vrijedi citat iz "Zivotinjske farme": "Svi su jednaki, ali neki su jednakiji od drugih!" Dok Todoric nije u zatvoru i dok su pola Ustavni sudaca kriminalci nema jednakosti. Nazalost u nas jos crveno plemstvo i njihovi potomci (citaj UDBA) drze zemlju za grkljan. Treba nam lustracija (makar samo kao moralna satisfakcija) koja bi imala slican efekt kao odstranjivanje tromboze za krvotok - organizam bi odahnuo. Tek onda bi stvarno zavrsili borbu za Ljepu nasu i slobodu.

VL
DO
domxerex
17:20 25.06.2017.

Ključna je stvar je li država država građana (tada nema nacionalnih manjina) ili je to nacionalna država konstitutivnog naroda (i tada ima nacionalnih manjiha). NEma oboje kao što je to nama nakaradno podmetnuto. Većina zapadno europskih zemalja su građanske države i nemaju nacionalne manjine već etničke skupine. Tada bi Srbi i Talijani bili etnička skupina a ne nacionalna manjina. I posebno školstvo bi si morali sami osigurati i plaćati.

VL
SS
S.Savić
17:55 25.06.2017.

Ako volimo ovu zemlju Hrvatsku i djelujemo ponosno što smo njeni građani, onda smo isti i imat ćemo svjetliju budućnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.