Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državni odvjetnik
Povratak na članak

Jelenić: Todorić nije bez razloga odabrao baš London

Za nepravomoćnu presudu Milanu Bandiću glavni državni odvjetnik je istaknuo da ne bi rekao da je ona pljuska ni DORH-u ni USKOK-u

Komentari 4

SE
senijor121
22:17 19.10.2018.

Glavna zadaća jelenića je da čuva svoje mentore bajića, cvitana i ostalu udbašku bagru od ruke pravde, koji su omogućili bijeg Todoriću, ali su zato čuvali perkovića i mustača i sve komunjarske i srpske zločince.

VL
I1
ing-12345
07:39 20.10.2018.

Todorić je izabrao Veliku Britaniju jer zna da njeno pravosuđe ga neće izručiti Hrvatskoj u kojoj državno odvjetništvo na čelu sa Jelenićem se dogovara sa dilerom droge, sinom generala, za osudu na društveno korisni rad jer je on samo čuvao čuvao drogu za Toma Forda. Britanskim sucima je samo iz ovoga primjera jasno da je hrvatsko pravosuđe korumpirano do srži. I nažalost zbog toga neće izručiti Todorića iako znaju da je Todorić kriminalac.

VL
RI
rightside
10:50 20.10.2018.

a niti datum polaska na put,,))) i zato niko od hrvata nema razloga vjerovat ni dorhu ni uskoku ni policiji,, a jos manje sudstvu,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.