Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa 75 birača

Jedno biralište još uvijek nije otvoreno zbog obilnog snijega

Glasovanje
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
28.12.2014.
u 16:30

Oko 17.30 sati otvoreno je i biračko mjesto u Kozičkim Poljicama čije je otvaranje kasnilo zbog obilnog snijega

Biračko mjesto u Kozičkim Poljicima na vrgoračkom području u splitsko-dalmatinskoj županiji otvoreno je oko 17.30 sati, a njegovo otvaranje kasnilo je satima zbog obilnog snijega.

U tom jednom od 6.260 biračkih mjesta upisano je 75 birača, rekla nam je potpredsjednica DIP-a Zdravka Cufar Šarić.

- S obzirom da je na tom području 75 birača, i da se to biračko mjesto otvori iza 17h sati svi birači stignu obaviti svoju građansku dužnost ako to žele, dodala je Cufar Šarić.

Državno izborno povjerenstvo objavilo je kako je do 11.30 sati na birališta izašlo 13,19 % birača. Unatoč snijegu koji je zadesio veći dio Hrvatske i koji još uvijek pada to su puno optimističnije brojke, nego na prethodnim predsjedničkim izborima.

Naime, 2009. godine je so 11 sati na birališta izašlo tek malo više od 10 posto, a sada je u pola sata više vremena zabilježeno gotovo 3 posto više glasova.

>> Unatoč snijegu odaziv birača do 11.30 bolji nego 2009. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije