Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u josipdolu

Prije 10 godina ubio poznanika, a sada puškom upucao susjeda

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.08.2014.
u 20:24

Goran Vidoš je prije deset godina u Zagrebu zbog svađe ubio jednog poznanika za što je osuđen na osam godina zatvora.

Na području Josipdola u Karlovačkoj županiji u nedjelju oko 14 sati došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Kako neslužbeno doznajemo sukob se dogodio između obitelji Amić i Vidoš koje žive u središtu Josipdola. Navodno je Goran Vidoš (31), inače vlasnik trgovine u središtu općine, pucao u mladog Marija Amića, inače pripadnika romske zajednice zbog svađe oko međe.

Vidoš je navodno svojatao i kosio po zemljištu koje je pripadalo obitelji Amić zbog čega mu je Mario prigovorio. Vidoš se naljutio i tada je izbio sukob. Uzeo je kalašnjikov i propucao ga. Policija ga je ubrzo uhitila. Ranjeni Amić najprije je prevezen u Opću bolnicu Ogulin, a potom u KBC Zagreb.

Goran Vidoš je prije deset godina u Zagrebu zbog svađe ubio jednog poznanika za što je osuđen na osam godina zatvora.

>>Dvojica se obračunala pred vatrogasnim domom, jedan ima potres mozga

Komentara 4

OR
.orlando
17:54 03.08.2014.

Nije kod Josipdola već u samom centru Josipdola.

Avatar gecdra
gecdra
18:34 03.08.2014.

Pametnog li članka sad mi je sve jasno.

OP
optimistican
12:35 11.08.2014.

i sad ce neko reci da smrtna kazna nije rjesenje, ako je ubio jednom ubit ce jos jednom i jos jednom...sve dok ce mu to biti moguce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije