Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA ZA PLINOM
Povratak na članak

Jedini izlaz za EU: Ne mogu u potpunosti zamijeniti Rusiju, no mogu ublažiti poteškoće

Azerbajdžan svojim izvorima u Kaspijskom moru i pristupom izvorima prirodnog plina iz Turkmenistana i Irana ne može u potpunosti nadoknaditi ruski plin, ali može uvelike ublažiti poteškoće koje bi Europa mogla imati ove zime

Komentari 10

DU
Deleted user
17:46 02.08.2022.

Jedino spas za pučanstvo EUa je da zbaci vlastodršce iz Brisela i odbije poslušnost onima u Washingtonu tj. svima njima koji su izazvali ovaj rat pohlepno pokušavajući nametnuti svoj utjecaj i zgrabiti plijen od Atlantika do Urala..Samo su se za..hebali i sada mi plaćamo tu gramzivost i pohlepu inflacijom i standardim a Ukrajinci životima , razorenom i smanjenom zemljom! Uvuceni smo u rat koji nismo izazvali niti nas se tiče!

VL
XA
xaron
23:08 02.08.2022.

…Obnovljivi izvori energije su dugoročno rješenje za EU…Točno, ali taj je rok jako dug : 100-200 godina.

VL
NA
najposebniji
17:45 02.08.2022.

Natjerat će Zapad na prijelaz na obnovljive i zelene izvore energije, što je i ekonomski knock out Arapima i Rusima koji će u tom smislu postati nebitni...pametna investicija Zapada, dugoročno će se isplatiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.