Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Litva
Povratak na članak

Jedini izbori u Europi bez ijednog euroskeptičnoga glasa

Gitanas Nauseda je, prema prvim izbornim rezultatima dobio najviše glasova u prvom krugu - 30,85 posto. Nauseda je ekonomist i predavač ekonomije na sveučilištu u Vilniusu

Komentari 6

Avatar nekakav
nekakav
07:20 13.05.2019.

cijela zemlja velika kao južno predgrađe moskve... jako veliki problem za rusiju... čak i prijetnja. prodane duše, njima je važnije biti si 'dobar' sa zemljom koja je 10.000 km daleko, a prvi susjed ti je globalna supersila... nek si pogledaju zašto im je zemlju napustilo 25% stanovnika i to onih najproduktivnijih, nisu rusi tu ništa krivi. krim im je problem? hm, pa nek pitaju svoje gazde preko oceana, zašto su prekršili dogovor sa rusima i povećali broj baza i vojnika u istočnoj europi..

VL
SA
samobalic
07:34 13.05.2019.

Koja su sada od ove dvojice na slikama izabrana??????

VL
MO
morejeslano
19:13 13.05.2019.

Litvanci imaju ogromni problem sa iseljavanjem stanovništva u druge zemlje članice EU. Baš kao i ostale manje razvijene zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.