Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnozemljaši
Povratak na članak

Jedanaest milijuna Brazilaca misli da je Zemlja ravna

Brazilski su "ravnozemljaši" tajanstvena i ponekad paranoična zajednica koja međusobno komunicira šifriranim porukama na WhatsAppu, zatvorenim Facebook skupinama i preko YouTubea.

Komentari 5

IG
igorl
09:59 04.03.2020.

Moje je misljenje da je trecina trolova, trecina onih koji zele zaraditi jer se ovakve bedastoce dobro "hvataju" u medijima, pa imaju promociju, a trecina je jednostavno - umobolna i stvarno vjeruje u zavjere i statijaznam.

VL
SV
sveznam1
09:17 04.03.2020.

dokaze da nije ravna nemate...svi izracuni i dokazi o zaobljenosti padaju na vrlo jednostavnim testovima koje je moguce provesti u reali

VL
MT
makan tahi
09:24 04.03.2020.

još više vjeruje da postoji bog, koji ih ne čuva ni od čega, niti ispunjava ikakve želje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.