Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno

Jedan od terorista iz Bugojna osuđen na 14 godina zatvora

'bugojno'
''
12.07.2012.
u 12:33

Nakon što je Haračić priznao napad, tužiteljstvo je pristalo da se optuženom izrekne kazna zatvora u trajanju od 12 do 15 godina

Adnan Haračić (25) nepravomoćno je osuđen na 14 godina zatvora zbog terorističkog napada u Bugojnu 27. lipnja 2010. godine. Haračić je u svibnju priznao krivnju za sudjelovanje u bombaškom napadu na zgradu policije u Bugojnu u kojemu je poginuo jedan policajac.

Nakon što je Haračić priznao napad, javljaju mediji u BiH, tužiteljstvo je pristalo da se optuženom izrekne kazna zatvora u trajanju od 12 do 15 godina.

U izdržavanje kazne Haračiću će biti uračunato i vrijeme koje je proveo u pritvoru od 1. prosinca 2010.

Podsjetimo, u terorističkom napadu vehabija na policijsku postaju u Bugojnu uz poginulog policajca ozlijeđeno je još šest osoba, a za isti napad sudi se i Naseru Palislamoviću i Harisu Čauševiću.

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:45 12.07.2012.

Ovakve stvari se dogadjaju svaki dan u Siriji uz blagoslov Amerike.

RB
Robert Bartini Rijecanin
13:13 12.07.2012.

Terorizam je potrebno osuditi. Svaki terorizam je stetan za one koji mislu da ce nesto postici terorizmom i za one nad kome se vrsi terorizam. Teroriste bi trebala progoniti medjunarodna zajednica, Amerika, Europa i ostatak svijeta. Dok god prevladava politika da je terorizam stetan ako se napanu americki nacionalni interesi i njihovih satelita a dobrodosao kad je u pitanju slavenska Rusija i ostale zemlje koje ne plesu po americkoj muzici - terorizma ce nazalost biti.

DU
Deleted user
13:19 12.07.2012.

dokle je svjeta,bit ce i terora....toje sigurno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije