Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAVILI SE DOKAZI
Povratak na članak

Je li znameniti egiptolog ukrao blago iz Tutankamonove grobnice?

Korespondencija koja navodno potvrđuje sumnje Egipćana bit će objavljena u knjizi Boba Briera

Komentari 4

BS
@bserver
19:40 21.08.2022.

Ujedinjeno kraljevstvo je stotinama godina pljačkalo tuđe relikvije i kulturna blaga. Opće poznata činjenica. Nisu jedini

VL
SM
Smijesko
21:56 21.08.2022.

Pa većih lopina od te incestuozne ocvale imperije nije bilo od kada svijet postoji ! Samo je pitanje što nisu ukrali ili oteli ?

VL
HO
homofobic
09:55 21.08.2022.

Kakova je razlika ako je nesto ukradeno iz groba u muzeju u Londonu ili u muzeju u Kairu? U muzejima se drzi opljackano iz grobova! Arheolog je pljackas grobova koji je svom lopovskom zanatu dao lijepo ime!

VL
AT
ATG
18:56 20.08.2022.

I kome je novost da su Englezi nekoga opljačkali? Pa nedavno je Johnson odbio vratiti Grčkoj mramorni friz sa Partenona koji je jedan od "lordova" kupio od predstavnika Osmanskog carstva pod čijom je okupacijom bila tada Grčka. Što su pokrali maznuli iz Indije? Čemu uopće upitnik u naslovu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.