Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li ubrojiv onaj tko zbog populizma svoj život dovodi u opasnost?

Prilično je neobično i nejasno kako je to Milan Bandić na tri mjesta slomio potkoljenicu dok je obilazio radove na zagrebačkim cestama

Komentari 5

DU
Deleted user
17:36 12.12.2018.

Madam Šego u Zagreb ,ako ne znate ,dotepenec upotrebljavamo u razgovoru među prijateljima kada to ima ,u pravilu, duhovit i simpatičan prizvuk . Vi ste ga u ovom članku upotrebili isključivo u funkciji diskriminacije i diskvalifikacije MB-a , kao što je intoniranja i cijeli članak. Zagreb se voli radom i poštenjem. Kako je to govorio Zvonimir Milčec .Skoro pa ste na razini srpske novinarke kojoj se smije "ceo region" zbog pristranog izvještavanja sa protesta protiv Vučića. Vaš članak niti je pošten niti ste se baš umno naradili !!!!

VL
SV
svakogdana
18:13 12.12.2018.

ma kakvi radovi kakve gluposti.pao u šaht dok je obilazio zagrebačku kanalizaciju u potrazi za novim članovima svog kluba i vladajuće većine. tu je već našao opačić,ronka,puh..... pa mislio kako ih ima još

VL
FN
Fr@njo
13:13 12.12.2018.

nije..niti oni koji mu daju izborni glas.. tocka.

VL
FM
fmihoci1
21:13 12.12.2018.

.... pa, tako neodgovoran prema sebi ........ kako je tek neodgovoran prema građanima! .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.