Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li u Engleskoj strah od Škota jači od želje da se preuzme vlast?

David Cameron zastrašuje birače govoreći im da imaju 9 dana da od propasti spase Veliku Britaniju

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
11:20 29.04.2015.

a koga briga za ovu nazadnu kraljevinu, čije bogatstvo počiva na porobljavanju mali naroda? lijepo je vidjeti zemlju koja drhti pred unutarnje političkim razmiricama temeljenih na nacionalnom identitetu, i želji za većom samostalnošću, a koja je opet tako čvrsto zagovaralaa ujedinjenu europu, zajedničko tržište.. sve dok sama nije osjetila gubitak utjecaja i kontrole. zašto su sad protiv odlaska škota, ako su bili za izdvajanje kosova iz sastava srbije? lijepo su škote zeznuli na referendumu, tj. škoti pokazali da je njihov nacionalni naboj nešto što se vidi uglavnom u krčmama i folklornim predstavama sa kiltom i gajdama. kad je trebalo pokazati tko si i što, škoti su utihnuli. škoti su britanci, i škot danas znači samo neko regionalnu opredijeljenost, a ne naciju, nacionalnost. trebalo bi ih izbaciti iz uefe, i dozvoliti samo državu velikoj britaniji da nastupa kao jedna reprezentacija. to je trenutak da škote pokrenu, ako ih se nakon stoljeća pod viskijem uopće može dignuti iz puba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.