Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINUSI U SRCU LJETA
Povratak na članak

Je li turistička sezona podbacila? HTZ tvrdi: Završit ćemo s rekordima

Produljenje turističke sezone glavni je fokus HTZ-a, a rezultati su već vidljivi – predsezona je bila dobra, a takva će biti i posezona.

Komentari 5

Avatar Le-Freak
Le-Freak
19:20 21.09.2018.

Najbolje je pitanje za Hrvatskom kao hit destinacijom. Pa nepostoji taj hit koji vjecno traje jer se ljudi naviknu na sve. Ili se mora nanovo podgrijati ili se obnoviti ali sam od sebe hit ne traje vjecno.

VL
SA
samoborka
22:59 21.09.2018.

Npr..ako mi je nesto razocaranje,to je onda Crikvenica. Ugostiteljska ponuda se svodi na lanac restorancica (svi od reda isti) koje vode Albanci..i u kojima je hrana dno po kvaliteti. Sve smrdi po cigaretama. Sladoledi su lose kvalitete, od kolaca se nude ustajale baklave (zar je baklava ono po cemu se Crikva zeli prezentirati!?), a glavna poslastica su dakako ..cevapi. Ok..i cevapi su hrana. Ali..nije li sramota da se nasa obala prezentira po gastronomskoj ponudi baziranoj na baklavama i cevapima,a kao glumatamo nekakvo bogatstvo dalmatinske,mediteranske kuhinje..Tako da..tko voli nek izvoli. Ja radije odem u Italiju gdje je sve daleko uredjenije,urednije, hrana daleko bolja..a cijene svega,pogotovo smjestaja, daleko povoljnije.

VL
OB
ObrenM
19:15 21.09.2018.

Samo za ovoga i najveceg neznalicu i uhljeba ministra Kapelia ovo je skoro rekordna sezona.Vecina kampova je bila poluprazna,pa su sitnim iznajmljivacima poduplali porez.Autor te dosad kako kaze nevidjene porezne reforme je-krivonogi vanbracni ministar.

VL
SA
samoborka
22:51 21.09.2018.

Nije Hrvatska nikada bila nikakva hit destinacija, nego je imala srece sto je bilo njasra na bliskom istoku pa su se ti turisti silom prilika slili ovdje. Druga stvar, Hrvatska je bila neotkrivena, pa je dobar dio turista dosao iz znatizelje. No, sve je to dakako bilo kratkog vijeka. Stanje na bliskom istoku se primirilo,a Hrvatska vise nije neotkrivena...i turisti su ju stoga zaobisli. Nikakvo cudo. Nije da nas turizam nije nesto napredovao zadnjih 30ak godina i da nema dobrih primjera sto se tice turistickih objekata, gastro ponude, uredjenosti mjesta..ali na zalost..ti dobri primjeri su jos uvijek iznimke. Hrvatska je jos uvijek cevap destinacija koja nudi nizi srednji rang turisticke ponude,ali za nerealno visoke cijene (ono sto nudimo i kako nudimo..nikako ne opravdava cijene koje za to trazimo).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.