Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad dronom
Povratak na članak

Je li SAD ubio jednoga od vođa Al-Qaide ili običnog civila? Postoji sumnja unutar Pentagona

Rita Katz, izvršna direktorica SITE Intelligence Group, koja pomno prati online aktivnosti džihadističkih organizacija, nije pronašla ništa online što bi sugeriralo da je Lotfi Hassan Misto (56) bio aktivan ili povezan s Al-Qaidom

Komentari 6

Avatar Zgubider..
Zgubider..
16:17 19.05.2023.

Amerika je svjetski terorist Nr. 1. Odma nakon njih slijedi Izrael...Za njih su Rusija i Kina male bebe...

VL
SE
Serđo23
15:40 19.05.2023.

Ja sve vjerujem Amerima ! I da su bili na mjesecu i da je cjepivo učinkovito i da su ubili ovog iz Al qaide !Oni nikad ne lažu !

VL
XA
xaron
23:39 19.05.2023.

Rita Katz je obavila svoj posao profesionalno, ali joj su se omakle meke važne stvari. Rutina US trupa u Siriji je da svakoh par mjeseci ubiju nekoga i proglase to borbom protiv terorista. Neki od ubijenih su teroristi a neki nisu i to im i nije toliko značajno, jer im je to samo izgovor da drže vojsku u Siriji i time blokiraju Sirijcima pristup naftnim poljima na istoku. Njihovi vojnici na jugu ( Al Tanf ) blokiraju auto pit Damask- Bagdad čime otežavaju komunikacije Sirije i Iraqa. To je cijela priča.

VL
US
ustrajan
18:30 19.05.2023.

Osama Bin Ladin je bio bivsi gradevinar I povuci o je zivio u svom domu. Nikada nije nosio vojnu uniformu! Al Qaida je ime muskog amaterskog pjevackog zbora.

VL
PO
poluprovokator
15:34 19.05.2023.

U svijetu spletki, terorizma i špijunaže je čudno kada nešto nije čudno. Nekad bude i suprotno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.