Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Je li pokušaj ekumenskog dijaloga sizifovski posao biskupa Škvorčevića?

Nadu u bolje odnose pobudili su susret episkopa SPC-a u i predstavnika HBK 17. siječnja u Požegi i skup ispred zagrebačke katedrale 24. siječnja

Komentari 4

Avatar jeremija1
jeremija1
20:58 19.02.2019.

kak se uzme ; ako ne kani obaviti, nije. Ali ako taj posal misli obaviti , stvarno je sizifovski jer kontra - strana nema volje mijenjati stavove. Sav "dokazni materijal" SPC v dijalogu za proces kanonizacije kardinala Stepinca im jee materijal iz jugokomunistickoga agitpropa. Oni nose na dijalog s hrvatskim svecenicima "dokazni materijal" iz kuhinje Jakova Blazevica i komunisticke partije ! Nista novoga ! Oni ni ne misle odustati ni milimetra od svojih stavova, jer bi to prokazalo lazljivom cijelu hijerarhiju sve do pokojnog patrijarha Pavla. I ne samo to - pali bi im svi mitovi !

VL
Avatar fenixem
fenixem
19:02 19.02.2019.

Maaarsss!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.