Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li Podravka, kao Teta Vegeta za jelo, našla recept za pomoć Hrvatima u BiH

Podravkina tvornica kod Mostara mora biti zaokret politike prema Hrvatima u BiH. Povezanost jednog naroda, umjesto pomaganja, treba učvršćivati gospodarskim projektima u kojima će ulagači iz RH i proizvođači (Hrvati) u BiH imati jednak interes.

Komentari 1

DU
Deleted user
10:58 16.06.2020.

Da li je ta tvornica politička ili ekonomska? Mnogi znaju da je podravkina tvornica za preradu paradajza ili rajčice bila u Umagu. Zar se u Istri ne isplati proizvoditi rajčica? Odgovor je jasan jer je Podravka godinama prodovala rajčicu podpod svojim imenom proizvednom u Italiji. Zar je polj. proizvođač u Italiji jeftiniji od onog u HR? Naravno kad su nama osnovne grane polj. i turizam, a politika odlučuje i važnija je od eko. Mnoge Podravkine tvornice građene izvan Hrvatske doživljavaju istu sudbinu (Bečej, Priština, Maribor, Mohacs, Kostryzn, Bagamoy itd.), samo su igrači drugi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.