Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPOR KOMUNIZMU

Je li ovo kraj Castrove Kube? Masovni nemiri ne prestaju, ljudi umiru od gladi, a ključnu ulogu odigrat će Biden

05.08.2021.
u 17:29

Nemiri koji potresaju ovu zemlju jasno pokazuju da je Kubancima dosta neimaštine, ali i da ne žele da im jedno zlo zamijeni drugo – divlji kapitalizam

Ključne riječi

Komentara 114

HT
horvat.t
18:36 05.08.2021.

Smatram da bi svi ljevičari s ovih prostora sada trebali otići u Kubu i obraniti revoluciji.. objasniti gladnom narodu da je to za njihovo dobro... naravno u brendiranim Che majicama....

Avatar yumamic
yumamic
18:37 05.08.2021.

Svakako se moraju osloboditi ove vrste socijalnizma, odnosno kapitalizma u kojem je država jedini poduzetnik bez ikakve konkurencije ako zanemarimo sitni šverc. Čekat će ih trnovit put, nepravda, vlast koju će držati šverceri i strani lanci ali će im biti ipak nešto bolje jer treba pustiti ljudsku želju za posjedovanjem. Nekad se to naziva pohlepa nekad ambicija ali će se više raditi, bit će nepravde ali ipak u globalu barem nešto bolje nego što im je sada.

HA
Hanok
18:28 05.08.2021.

Samo se bitange i lenčine boje kapitalizma. Za njih je komunizam raj. Živjela kaputalistička Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?