Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO DOPUNA ZAKONA
Povratak na članak

Je li ipak odzvonilo kontroverznoj "Štajerskoj straži" i sličnim skupinama u Sloveniji?

Slovensko Vijeće za nacionalnu sigurnost zato sada zahtijeva dopunu kaznenog zakona kako bi se moglo sankcionirati i udruživanje i aktivnosti raznih organizacija koje zadiru u ovlasti državnih tijela i koje kod građana svojim djelovanjem izazivaju osjećaj nesigurnosti kod građana

Komentari 8

EM
emojmile
03:18 14.11.2019.

Janezi koliko god ih ne ljubimo imaju pravo. Ako države nisu u stanju radi ekonomskih potreba velikih članica čuvati svoje granice onda to mora narod preuzeti. Nije normalno da ljudi iz cijelog svijeta prelaze granice bez papira i svi šute i trpe i europa postaje crna. A sve u ime kapitala. Nama običnim ljudima to baš i nije fer play prema nama nijemcima i domicilnim ljudima

VL
UM
Umjereni
21:17 13.11.2019.

Slovenci takve misle kažnjavati kroz kazneni zakon, a mi smo svojedobno slične - zajedno s ustaškim znakovljem integrirali u Hrvatsku vojsku. Zato Slovenija danas izgleda kao Austrija, a Hrvatska kao nešto između Bugarske i Albanije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.