Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li i Jean-Michel Nicolier izgubio glavu boreći se za “restauraciju države iz ‘41.”?

Milanovićev atomski slijeva u Jasenovcu pokazuje da stare navike teško umiru. Ne bi se reklo da je njegova izjava da ‘HOS-ovu ploču treba baciti’ bila samo još jedan nepromišljeni zoranizam.

Komentari 20

DU
Deleted user
16:53 30.04.2020.

Bravo gospodine Hrstić! Rekli ste u svojoj kolumni mnogo one istine koju ja kao komentator ne smijem napisati bez da me se za to sankcionira.

VL
PO
portugisac
16:26 30.04.2020.

Početkom rata JNA i dragovoljci sa srpske strane uzeli su oznaku crvenu petokraku i četničku kokardu i pjesme o ljubičici bijeloj i plavoj ili ono druže Slobo šalji nam salate ....................,. Šta je ostalo Hrvatskoj i Hrvatskim braniteljima: "šahovnica",Jure i Boban, ZDS , HOS i kasnije "Bojna Čavoglave". Nisu nam ništa drugo ostavili šta bi mi mogli koristiti. Hrvatska i Hrvatska vojska se stvarala dok su po Hrvatskoj još hodali JNA i jugoslavenska Milicija. Stvorili smo državu samo zato što su se svi borili zanju bez obzira na oznake i pozdrave.

VL
Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
09:06 01.05.2020.

Milanoviću, baci ploču uginulom ud-baškom govnaru koji te izdrkao u kevin šupak.

VL
Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
09:05 01.05.2020.

Kapetan Dragan: "Samo mrtav HOS-ovac je dobar HOS-ovac". Kapetan Zoran: "Ni mrtav HOS-ovac nije dobar HOS-ovac".

VL
BS
@bserver
01:32 01.05.2020.

slučajni predsjednik ne radi ništa slučajno

VL
PO
popadijaizmočila
16:49 30.04.2020.

a razjesnimo stvari.milanović je šešeljevac,između onoga što on govori i onoga što govori šešelj nema nikakve razlike.....i ne samo on,po čemu se klauški,pofuk,galić i ekipa razlikuju od milanovića.apsolutnoni po čemu.......zašto u hrvatskoj akademiji,medijima,diplomaciji pa i crkvi ima mjesta za šešeljevce a ognjem i mačem se progoni političke hrvate.iz jednog jedinog razloga,zato što je hdz stranka dečkiju iz panorame koji žele potjerati narod kako bi šavorić i ekipa sve dobili za badava iprodali strancima.... zajahali su i u svoje kujice pretvorili crkvu,akademiju....i normalno da njima takvima trebaju šešeljevci da bi zamaglili svoju politiku i proizveli tenziju u društvu.........nije valjda da katolička crkva nema snage iz svojih redova potjerat župnika župe sv ante padovanskog kod bosanskog broda.zaista ne znam kako je to s bilo kojim propisom u crkvi spojivo biti direktor medija koji promoviraju veliku srbiju i aktivni svećenik.jedno s drugim en ide.....ali u nas ide.onaj vučetić i dan danas predaje na kbf-u dok se je biskupija odmah požurila ograditi od miletića koji je podržao prosvjed prosvjetara.pametnom dosta.......

VL
Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:28 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

VL
DU
Deleted user
13:06 02.05.2020.

Najbolje je to što su mnogi koji se sad iščuđavaju "ko pura dreku" predsjednikovoj izjavi za njega i glasovali. Bolje vam je da šutite.

VL
Avatar MichelleOU98
MichelleOU98
23:34 04.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆­b

VL
Avatar NancyUI75
NancyUI75
23:15 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

VL
AN
anticenzura
19:36 30.04.2020.

Domaci izdajnici koji su vodili rat protiv domicilnog stanovnistva u svojoj kuci i na svojoj zemlji, su se debelo ugrizli za mudo, sada kada su ostali u spaljenoj zemlji pod vedrim nebom, i koji ce za mjesec dana u vrh glave, morati se latiti motike i obradjivati tu zapustenu zemlju u Slavoniji, ako misle jesti, posto novaca za pemzijetine biti nece kao i do sada. Srbija za razliku od njih, je jedna od rijetkih drzava u Europi koja nece osjetiti krizu, zato sto oni ljudi zive od svoga rada, a ne od pljacke i otimacine tudjega kao i laznjaci ''domoljubi'' na vlasti. Bas me zanima koha ce sada paljackati zlocinacka, mogu se jedino poklati izmedju sebe za plijen i fotelje u 'Rvackoj, i to im je sve sto im je ostalo drugo i nemaju. Pravda je spora, ali dostizna.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:22 30.04.2020.

tko je ovaj hristic da nas naziva hrvaticima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.