Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li bezobrazan onaj tko u RH ne vjeruje državi?

Lijepo je što ministar Lovro Kuščević brani integritet službenika kazavši kako je “nedopustiva i bezobrazna doza nepovjerenja” koju iskazuje “Narod odlučuje”. To stvarno vrijedi u zemlji meritokracije, ali ovdje je riječ o zemlji uhljeba, u kojoj je kriterij podobnosti bio i jest važan kriterij kadrovske politike vladajućih, sadašnjih i bivših

Komentari 19

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:41 26.06.2018.

Primjeniti staru učinkovitu povijesnu terapiju, vritnjak na penala, tup, i kraj priče, zaista je otužno gledat kako dojučerašnje anacionalne golje tumače volju naroda, bezobrazluk do neba.

VL
GR
grebza
13:24 26.06.2018.

Danas je očito je da tko nije na liniji hdz-a, stanačke stege jednoumlja i ostalih beskorisnih političkih uhljeba i populista taj je odmah jugoslaven, četnik, partizan i svakako ne hrvatski domoljub. Ovakavi nakaradni i primitivni kriteriji u definiranju ljudi i različitosti nisu do sada viđeni.

VL
VE
veseljak
13:40 26.06.2018.

Taj pozdravlja sa hvaljen isus, dok mu je petokraka na celu. Takvima je moral i postenje nesto strano. Taj bi mogao biti u svakoj stranci,lijevo ,desno, sredina, vazno na vlasti. Obican izmet bez kraljeznice.

VL
ST
stefj
13:27 26.06.2018.

Za politiku narod kao takav nije poželjan. Oni od naroda uzimaju komad po komad i stvaraju interesne grupe koje onda lako kontroliraju. Osim toga, te interesne grupe jako su glasne u očuvanju "stečenih prava", glasnije od ostatka naroda... Danas država čini 75% svega, te samim time politika kontrolira skoro sve, sav protok novca. Dodatno se kontrolom medija i udruga nameće društvena dogma, gdje postoji samo jedno, mainstream ispravno mišljenje, a sve ostalo nije prihvatljivo... U takvom društvu raste nepotizam i klijentelizam, a negativna selekcija i korupcija su pravilo, ne iznimka. Naravno da onda građani više ne vjeruju institucijama, jednostavno jer tamo nema struke i inteligencije, već samo podobnost i poslušnost. Kao takve, institucije više nisu niti objektivne, niti neovisne, te niti ne može postojati povjerenje u njih... A i ministar nije baš neki. Uglavnom mu je posao mjeriti jačinu i trajanje aplauza, te identificirati one koji su dobili više ovacija od šefa, kao i one koji ne plješću dovoljno strastveno. Zna Plenković kakvim se ljudima treba okružiti, Kuščević je jako dobar primjer...

VL
KR
Krotila
13:09 26.06.2018.

"Narod odlučuje",Narod je sila,ne izazivajte Narod!

VL
AE
Aedes2017
13:58 26.06.2018.

Manje više normalan građanin RH ne vjeruje ovoj hdz zgadiji na bilo kojem nivou vlasti.Svatko od nas ima jednog,svog krvopiju koji mu uništava zdravlje I obitelj.Svima je zajednički nazivnik hdz I hercegovac.Dozvolili smo tom ološu da zauzmu sve jake pozicije i teško ih je maknuti.No,varaju se ! Znali su Hrvati 91. uzeti u ruke pravu stvar I satrti sotonu..znati ćemu I uskoro ! Neka se samo debljaju I orgijaju ..neće još dugo !

VL
PE
peugeot
14:14 26.06.2018.

@grebza : Potpuno dijelim Vase misljenje! A sta to bogati fali Jugoslovenu ?? Pa svi smo mi bili Jugosloveni ! A mnogi i ne prestaju "pridike da drze" ziveci lagodno i pojeftino jos uvijek u stanovima koje su dobili od firmi u kojima su radili za vrijeme SFRJ ! Treba biti podoban i samo klimati glavom i odobravati ne iznoseci svoj sud i misljenje ?! Treba biti i ponasati se kao "ovca" i samo klimati glavom i sve odobravati sto politicari nude ? Je li se to hoce ?

VL
TO
Tomisl
15:21 26.06.2018.

Kritika da , gadjenje Hrvatske ne. Zivila Hrvatska !!!

VL
PR
prajdali100
16:45 26.06.2018.

Marinko, a sad nešto sasvim drugačije. Trenutno ne vidim veće izrode ove zemlje i Naroda od Drage Pilsla i Hrvoja Klasića.Kako je moguće da ovo zlo nesmetano radi to što radi ? U Srbiji se 1 jedini dan ne bi glave nanosali !!! A ovdje pljuju Državu i Hrvatski narod kako stignu. I to se tolerira.

VL
PA
Pajo1203
22:50 26.06.2018.

Kakav Narod takova i Država a svi vidimo da je sve u K.... cu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.