Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osoba tjedna
Povratak na članak

Javnost još nije na čistu tko je zapravo Bandićev nasljednik

Mediji, automatski, od Berdarnića stvaraju novu zvijezdu. Ne zato što su sigurni u velike mogućnosti mladog tridesetogodišnjeg političara...

Komentari 15

SM
Strina Mara
18:35 05.06.2010.

Jeste li primijetili kako su ovi novi likovi svi isti kao da su izisli iz laboratorija. Jednostavno narod ne moze a da ne glasuje za njih.............

VL
LE
leon13
15:56 07.06.2010.

A šta ste navalili Vi novinar i lešinari sa strane! Što želite da kaže čovjek koji jako dobro zna kakav je Bandićev kadar ostao u stranci. Radite od buhe slona,to je politička funkcija ne izvršna. I što sad želite da kaže da Bandića treba zatvoriti?Davor ima svoj jasan stav i reći će ga kad za to dođe vrijeme.

VL
Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
03:26 12.06.2010.

Ja sam nasljednik...a nisam Hercegovac vec TRNJEVAC.

VL
VI
vidimškoj
07:18 07.06.2010.

Javnost još nije na čistu tko je zapravo Bandićev nasljednik. \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Kradezeovac sigurno nije.

VL
BO
bomba
12:56 05.06.2010.

Javnost još nije na čistu tko je zapravo Bandićev nasljednik Zar je to bilo upitno? Milanović. Bilo kuda Milanović svuda. SDP je privatizirana od strane Milanovića i on sada kao vlasnik postavlja direktore u svoje filijale. Zna se da direktorii odgovaraju vlasnik. To je nasljednik Bandića na mjesto direktora zagrebačke filijale, ali kao nasljednika Bandića kao gradonačelnika tu glasači moraju biti pametniji i ne dozvoliti da imamo volju jednog čovjeka.

VL
OB
-obrisani-
14:18 05.06.2010.

Neka se gospodin prvo ogradi od JUGOSLOVENSKIH pjesmica koje je mladež SDPa pjevala na Iblerovom trgu sve dok ih policija nije rastjerala ,radi remečnja javnog reda i mira. Pjevali su iste one pjesme koje su pjevali ČETNICI dok su ulazilii u Vukovar: \"Hej Slaveni\" \"Bilećanku\" i \"Od Vardara pa do Triglava\" !! Odakle su samo došli u naš grad? SRAMOTA! Bernardiću ogradi se od tih ZLOČINAČKIH krvničkih pjesama!

VL
Avatar drug tito
drug tito
15:57 05.06.2010.

Stara narodna kaže: što mačka koti miševe lovi! SDP-ovac je uvijek SDP-ovac zvao se on Bernardić, Linić, Obersnel, Jurjević ili Milanović. Komunjara, antikrist, jugoslaven i antihrvat. Svi su isti!

VL
NE
neni
20:39 05.06.2010.

Bernardića kaj sve više slušam me podsjeća na robota kojega je iznjedrila partija. U početku mi je bio novo lice sa doborm biografijom. Međutim kad se o nekom sve tako savršeno piše uvijek negdje postoji kvaka 22, jer nema savršenihh to nije ljudski. Da je imao bilo koji mali grijeh bilo bi normalnije ali to nije u pravilima partije kad su omladinci u pitanju. Svaki omladinac mora slušati sekretara partije i samokritično se osvrnuti i ništa novoga ne smije reći dok komitet ne odlući kaj smije reći., dakle on sam ne smije iznositi nove ideje jer karjerista /kakv mi se ćini /je lukav i to mu može škoditi karijeri al ona je \"bitnija\" od samoga posla političara,.....pa nije valjda on tu da služi građanima ..jer služiti građanima je u zapadnim demokracija osnovno za baviti se takvim poslom.

VL
Avatar kos
kos
22:56 05.06.2010.

Prosjaci i sinovi,,,,

VL
Avatar kos
kos
23:25 05.06.2010.

A Nuša ,pa ona ima isto dobre kvalifikacije ja bi nju da ga zamjeni,,,

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
12:15 06.06.2010.

Pa i od Josipovića su mediji napravili zvijezdu,čim je postao SDP-ov kandidat za predsjednika,makar do tada nitko za njega znao nije.Pa ljevo orjentiranim,neću reči komunističkim medijima,da se ne uvrijede,je uvije to bio zadatak i tu su ko doma,uz pomoć,Popovičke,Jergovića,Tomića,Lovrić i inih SDP-ovih prikrivenih lobista.Oni su odavno zadaću naučili.Drago mi je da je Bernardić uspio preseliti iz 20 m2 u veći stan.Nije važno što se to nije moglo uz fiziku,pa hajde u politiku , gdje se sve može postići u nekoliko godina.Samo trebaš biti nečiji kućni ljubimac.Kad ti gazda više ne treba,prikloniš se drugom,a ovoga prvoga grizeš do krvi.Meni osobno se fučka za Bernardiće i slične.zabrinjava me to što su njegovi omladinci , kojima je on bio predsjednik,za vrijeme izbora pjevali ...od Vardara pa do Triglava i što Zagreb,odnosno titograd , pretvaraju u pedersko-ciganski izlog.Sprdačinu,gdje ismijavaju sve Hrvatske vrijednosti i gdje se odnose na najbrutalniji,fašističko-rasistički način prema svima , (predvođeni onim debelim krmkom,sinom JNA oficira Kuljiša,uz pomoć kompletnog JL-a ) koji nisu iz Titograda-Zagreba.Dijele ljude po mjestu rođenja,što nije daleko od onoga što su radili nacisti.Sada su im u pomoć pritekli Crnogorci i Slovenci u tobožnjoj obrani Varšavske.

VL
DU
duvno
13:39 06.06.2010.

E, Špoljaru to su samo floskule. Odgovornost bi otprilike trebala izgledati ovako: razradiš ideju, jasno i javno izneseš svoj stav, učiniš sve da uspiješ, a ako ne uspiješ, odeš doma. To je odgovornost, a sve drugo karijerizam. OVAKO BI TREBALII NOVINARI POSTUPATI.

VL
DO
dobravila
15:18 06.06.2010.

Draga Bože . Sada sam odgledala tog esdepeovca kod Stankovića . Mlad po izgledo stari starac po razmišljanu ! Samo mu još fali titoističkopartizanska šajkača na glavi :- (( . Šteta , šteta ..... a mi mislili neki europejac ....... a mi mislili neki europejac .....

VL
BL
Blekpanther
22:07 06.06.2010.

E moj Bandicu tebi ne gine dozivotni mandat kad su ti ovaki protivnici Bernardic ili Jelusic sve 0 do 0!!!

VL
MM
Mladen Miletić
15:02 08.06.2010.

Javnost je kao luda od neizvjesnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.